Barisozkan

Popüler Oyunlar

Rodo ile Oyun İndir Para Kazan | Mobil Man

Rodo ile Nasıl Para kazanılır ?







Yeni yeni tanınmaya başlanan %100 güvenilir ve ödeme alına bilen bir uygulama olan Rodo yakında milyonların kullanacağı bir program olacağı kesin. Birçok kişi tarafından övgüyle bahsedilmesi ve para çekmede hiç bir sorun olmaması üzerine size bu uygulamayı tanıtmayı ve bu uygulamaya sizi davet etmeye karar verdim.

Yattığınız yerden para kazanmak ister misiniz ? Bence bu teklife kimse hayır demez hele ki birde bu para kazanma işlemini telefondan yapıyorsanız. Bu uygulamada bir çok seçenekten alandan para kazana bilmektesiniz bunları sizlere sıralamam gerekirse..

1-Uygulama indir, kullan yorumla kazan,
2-Video izle kazan,
3-Web site ziyaret et kazan,
4-Bonuslarla kazan,
5-Sosyal medya ile kazan (Yakında),
6-Youtube ile kazan (Yakında).

Günde sadece 10-15 dakika ayırarak 1 ayda 20-100 lira arasında para kazanmanın mümkündür. Android telefonunuz ile evinizde, iş yerinizde, okulunuzda, yolculukta kısacası istediğiniz her yerde kolay para kazanabilirsiniz. Sürekli güncellenen bir uygulama olduğu için her geçen gün daha fazla para kazana bileceksiniz.


İsterseniz biraz da ödemelerden bahsedeyim. Kazandığınız parayı istediğiniz zaman Papara, Turkcell, Vodafone, Turk Telekom platforumlarına çekebilirsiniz. Ancak yapımcılarının duyurusuna göre çok yakında bitcoin ile de ödeme yapabileceklermiş.


Dilerseniz hızlı bir şekilde buraya tıklayarak uygulamayı play storeden indirebilirsiniz. Bu arada uygulamaya üye olurken başlangıçta referans kodunun oraya '' c8ae5223 '' yazabilirsiniz 😊




Hiç yorum yok