Barisozkan

Popüler Oyunlar

Youtube 4000 Saat Barajını Geçme

Youtube 4000 Saat Sınırı Nasıl Geçilir ?









Evet arkadaşlar bu yazımda sizlere youtube nin getirmiş olduğu 1000 abone 4000 saat barajının 4000 saati nasıl geçilir onu anlatıcam umarım sizlere faydalı olabilirim.

Öncelikle ufak bir kendi youtube hayatımdan bahsetmek istiyorum çünkü bu anlatıcaklarım belki sizlere ilham olur ve işinizden sıkılmadan devam edersiniz. Ben youtube hayatıma 2018 Şubat ayında başladım ve elimde teknolojik olarak sadece bir telefon vardı. O telefonla youtube başlamak cidden büyük cesaret.😄 Youtube videolar atmaya başladığım anda bir de üniversite sınavına çalışmaktaydım ve üstelik web site açmayı da kafama koymuştum. Youtubeden ilk 2-3 ayda aldığım izlenmelerden dolayı artık bu işin olmayacağını düşünmeye başlamıştım ki birden gündemde olan bir haberi kanalıma koymamla herşey yeniden başlandı attığım video42 bin kişi tarafından izlendi ve 3 ayda kazandığım izlenmeyi tek seferde kazanmıştım sonrasında kapılar bana az da olsa açıldı ve yoluma devam ettim.



Şuan telefon ve bilgisayardan youtube devam etmekteyim ilk zamanlar açtığım ücretsiz web sitemi bırakarak şuan bu .com uzantılı web siteyi açtım ve sizlere hizmet sunmaktayım.

Şimdi sıra geldi sizin 4000 saati nasıl geçebileceğinize. Öncelikle kendinize ne tür videolar çekiceğinizi hangi konuların daha çok izlene bileceğini sorun ve bunun için araştırma yapın. Eğer paranız varsa kendinize bir kamera bir mikrofon alarak sokaklarda röportaj yapabilirsiniz , benim gibi sizinde kameralara yeticek paranız yoksa evde oturduğunuz yerden bilgi içerikli ama kaliteli videolar da çekebilirsiniz. Burda önemli olan tv programları haberler veya dizilerden kesitler atmamanız. Youtube un yeni sistemiyle kolaylıkla telif yiyebiliyor topluluk kurallarınız ihlal edebiliyorsunuz bunlar tekrarlanırsa kanalınız kapanma aşamasına kadar gitmekte. Telif Hakkı ile ilgili videoma ve Topluluk Kuralları ile ilgili videolarıma da bakmanızı öneririm.

İçerik bulma kısmınıda geçtikten sonra düzenli olarak video atmanızda çok önemlidir, en kötü ihtimalle 2 veya 3 günde bir video atmanızı şiddetle önermekteyim. Kısa süre zarfında videolarını izlenmiyor gibi gözükse de 1-2 ay içerisinde izlenmeniz artıcaktır.

En önemli kısım olan 'Etiketler' kısmına gelmiş bulunmaktayız arkadaşlar. Bu kısımda bize en çok yardımı dokunan benim de aralarında bulunduğum yüzlerce youtuberın da kullandığı VıdIQ programını sizlere kesinlikle tavsiye ediyorum. VidIQ programı bizlere bu zamana kadar en çok aranan ve aranmakta olan kelimeleri önermekle birlikte başka insanların videolarının etiketlerinde neler var onları da görmemizi sağlamaktadır. Sadece bilgisayar üzerinden kullanılabilen bir program olduğundan bilgisayarı olmayan arkadaşlarımızda kendi elleriyle 'yt studio' dan etiket ekleye bilirler. 




Genel olarak çoğu şeyden bahsettiğimi düşünüyorum. Anlamayan veya daha ayrıntılı bilgiye sahip olmak isteyenler için alt kısma bunlarında içinde bulunduğu ve bir sürü konuya daha değindiğim video mu izleye bilirsiniz. 





Umarım sizlere faydalı olabilmişimdir, sormak istediğiniz sorularınızı veya kendi düşüncelerinizi alt kısımdan yorum olarak belirtebilirsiniz 😊

Hiç yorum yok