Barisozkan

Popüler Oyunlar

Camtasia Studio 9 İndir

Bir çok video düzenleyen ve bunu kendine meslek haline getiren insanların kullandığı gayet kullanışlı ve basit olan camtasia studio programını kolayca nasıl indirebilirsiniz ? İşte size tam olarak bunu göstericem.

Öncelikle dediklerimi harfi harfine yaparsanız camtasia 9 u bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yapmanız gereken ilk şey Buraya tıklamak ve çıkan reklamları geçerek indirme kısmına ulaşmak. Sonrasında siteye ulaştığınızda camtasia adıyla indirme izni istiycek izni verin ve indirin eğer indirme işlemi başlamazsa direk yeşil indirme kutucuğuna tıklayın.

İndirme işlemi gerçekleştikten sonra programın kurulumunu da kolayca gerçekleştireceğinizden eminim. Şimdi yapmamız gereken şey camtasia 9 u cracklemek yani ücretsiz hale getirmek.



Bunu gerçekleştirmek için öncelikle ufak bir video çekin ve programımızın içine yerleştirin. Sonrasında ctrl+p yapın ve videoyu indirmeye çalışın size orda pro sürümüne yükseltin diye bir kısım gelicek işte oradaki boşluğa bu kodu yapıştıracaksınız. Ama İnternetiniz kapalı olmalı unutmayız! 

Kod: ACCCX-6CZER-42WAD-ZHDCC-4D9AE

Kodu yapıştırdıktan sonra tamam diyorsunuz bi uyarı vericek onu kapatıyorsunuz ve işlem tamam artık camtasia studio full yapılmıştır. 

Umarım faydalı olabilmişimdir sorularınız varsa alt kısımdan yorumlarda bana belirtebilirsiniz..

11 yorum:

  1. aga camtasia link mi kalktı

    YanıtlaSil
  2. ABİ ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOL İŞİME YARADI YAPAMIYODUM TEKRAR BAKTIM OLDU SENİ SEVİYORUM:)

    YanıtlaSil
  3. abi meraba ben nasil yapdim bilmiyorum ama ctrl p yapdim videoyu basdim sonra goglede yerlesdi qaliba nasil kaldira bilerim

    YanıtlaSil
  4. ALLAN SENDEN RAZI OLSUN SENİ ÇOK SEVİYORUM ABİ BENDE YOUTOBE A İLK ADIMLARIMI ATMAYA BAŞLADIM DAHA İNDİRİYO 147 MB DA BİLİYORUM AÇILACAĞINI SENİN GİBİ BİRİ VAR İKEN HİÇ UMUDUMU KAYBETMİYORUM ADAMIN DİBİSİN ABİ

    YanıtlaSil