Barisozkan

Popüler Oyunlar

The Amazing Spiderman Apk İndir

The Amazing Spiderman 2 Nasıl İndirilir ?













The Amazing Spiderman 2 oyunu herkes tarafından sevilen güzel bir oyun olduğundan dolayı ve bir takipçimin isteği üzerine bu yazıyı yamaya karar verdim. Umarım sizlerinde hoşuna gider.

The Amazing Spider-Man 2 v1.2.5i FULL APK, aksiyon, macera tarzını ve Örümcek Adamı seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Gameloft stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir.

Amacınız kontrolünü sağladığınız Spider-Man ile bulunduğunuz şehirde adaleti sağlamak, kötülere karşı mücadele etmek ve hayatta kalmaya çalışmaktır. Bitmek bilmeyen mücadeleler, uzun soluklu oyun yapısı, tehlikeli düşmanlar, özel yetenekleriniz ve dahası sizleri bekliyor. Düşmanlarınız Electro, Venom, Green Goblin sizi defalarca yok etmeye çalışacaktır, dikkatli olun ve planlarını bozun. The Amazing Spider-Man 2 v1.2.5i sürümünde hata düzenlemeleri yapılmış olup, oyun performansı artırılmıştır. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. The Amazing Spider-Man 2 Play Store’da 18.99TL’dir.
















10 yorum: