Barisozkan

Popüler Oyunlar

Web Siteye Trafik Çekme

Web Siteye İnsanları Çekme



Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere web sitelerinize bloglarınıza insanların girmesini nasıl sağlaya bilirsiniz onu anlatacağım. Bütün yazıyı dikkatlice okuduğunuz ve alt kısımdaki videomu izlediğiniz takdirde sizlerinde web sitenizin trafiğini arttırabileceğinize eminim.

Öncelikle trafik arttırmanın bir kaç yöntemi vardır arkadaşlar, ben kendim bu yöntemleri sıraladım ve sizlere aktaracağım.

1- Facebook Grupları :

Bu kısımda yapmanız gereken şey yazdığınız yazının kategorisi. Arabalarla ilgili bir yazımı paylaştınız ? veya Oyunlar ile ilgili, yapmanız gereken şey facebook ta arama yerine ne ile ilgili içerik paylaştıysanız onu yazıyorsunuz ve o ilgili gruplara girip kendi yazınızı paylaşıyorsunuz. Sonrasında 3-5-10 artık kaç kişi web sitenize giriş yaparsa kârdır.

2-Twitter :

Kendi web siteniz hakkında hemen bir twitter hesabı açın. B hesabı açtıktan sonra Türkiye gündeminde olan şeyleri kopyalayıp toptan twit atma yerine yapıştırın ve kendi web sitenizin linkinide koyarak paylaşın. İnsanlar kesinlikle sizin sitenizi görüp giriş yapıcaklardır çünkü twitter gündemindeki yazılara giriş çok yapılmaktadır.

3-Youtube :

Eğer benim gibi sizlerinde bir youtube kanalı varsa işiniz daha kolaydır insanları youtube kanalınızdan web sitenize yönlendirebilirsiniz ama eğer youtube kanalınız yoksa ve açmayı düşünmüyorsanız yapmanız gereken şey gayet basit . Wen siteye trafik çekmek ile ilgili olan videoların altına kendi web sitenizin linkini bırakın ve insanların giriş yapmasını sağlayın. Benim videolarımın altına da yazabilirsiniz ve bu yazının alt kısmındaki yorumlardan da sitenizin linkini bıraka bilirsiniz :)

4-İnstagram :

Bu bölümde de kendi web siteniz adına bir instagram sayfası açmanızı önermekteyim. İnsatagram hesabı açtıktan sonra biografinize web sitenizin linkini koyucaksınız ve gidip farklı ünlü mizah hesaplarının altına yorumlarda biografimdeki linke tıklarmısınız gibi şeyler yazaraktan trafik çekmeye çalışacaksınız.

Bu anlattığım 4 yöntem sayesinde web sitenize veya blogunuza bir miktar trafik sağlaya bilirsiniz. Ama en önemli faktör başka web sitelere youtube kanallarına veyainstagram hesaplarına reklam vermek.

5-Reklam Vermek:

Bu bölümde arkadaşlar bir şeyi iyi düşünmelisiniz. Siz gerçekten web sitenize insanları çekerek para kazanmak istiyormusunuz ? eğer cevap evet ise biraz fedakarlık göstermelisiniz. Çoğu youtuber , web sayfaları ve instagram hesapları farklı türlerde reklam yapmaktalar, sizlerde bu tür insanlarla iletişime geçerek reklam yaptıra bilirsiniz. 

Bu insanlardan biride benim aslında :) Benim ile iletişime geçerek te web siteme veya youtube kanalıma reklam verebilirsiniz.

İletişim için tıklayın.





5 yorum:

  1. http://www.eytekno.com/ Bi Bakarsanız Sevinirim!!

    YanıtlaSil
  2. https://technonewshaber.blogspot.com Güzel Teknoloji haberleri için bekleriz

    YanıtlaSil
  3. http://www.enesdgn.com/ bi bakarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  4. zihniminzindani.blogspot.com bakarsanız sevinirim yanıt olarak kendinizinkini dr ekleyebilirsiniz ziyaret etmem için

    YanıtlaSil