Barisozkan

Popüler Oyunlar

İnternetten Para Kazanma Yöntemleri 2018 - Garanti Yöntemler



İnternetten para kazanma ilgili bir çok söylenti duymuş ve bir sürü reklam görmüş, internetten para kazanan hatta bu işi meslek haline getirmiş insanlara şahit olmuş ve belki de buraya gelene kadar internetten para kazanma hakkında birçok yazı okumuş olabilirsiniz.
Ya da bir süre internetten para kazanmaya çalıştınız ama tahmin ettiğiniz gibi olmadı ve bu işin tam bir saçmalık olduğunu düşünmeye başladınız. Bu yüzden artık bu işleri bırakmaya karar verdiniz veya daha iyi bir yöntem arıyorsunuz.



Eğer henüz vazgeçmediyseniz şuana kadar bu konu hakkında okuduğunuz bütün yazıları unutmanızı ve bu yazıyı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum! Neden mi?

Çünkü bu zamana kadar yanlış yol tuttuğunuzu veya internetten para kazanmak için yanlış yöntemler kullandığınızı düşünüyorum.

Bu yazıyı yazmanın sebeplerinden biri de internetten para kazanmanız için garanti yöntemleri ve gerçek iş fikirlerini sizlere sunmak. Bu sayede zamanınızı boşa harcamayacak ve kendinize uygun yöntemi seçerek hemen işe başlayabileceksiniz.
İşte internetten para kazanmak istiyorum, internetten para kazanmak için ne yapmak lazım? diyenlere garanti yöntemler! 

Youtube Kanalı Açarak Para Kazanmak















YouTube'u bilmeyen yoktur. Neden sizde bir YouTuber olmayasınız? İnternetten para kazanmak için onlarca yazı okuyup video izlediğinize eminim hatta bir çoğunu deneyip beğenmediğinizi de düşünüyorum. Bu yöntem ile videolarımıza reklam alarak para kazanacağız.

Tabi ki her işte olduğu gibi bu işinde zorlukları var, çok kolay olduğunu söyleyemem. Benimde bir YouTube kanalım mevcut yani bu konuların içinde bire bir varım. Bu işe odaklanır ve güzel içerikler üretip akıcı konuşmayı başarırsanız takipçileriniz ve izlenmeleriniz kesinlikle artacaktır ve bu doğrultuda para kazanmaya da başlayacaksınızdır.



Öncelikle kendinize bir konsept belirleyin ve kanalınızda neler olsun neler ile ilgili videolar çekmeliyim diye biraz kafa yorun, örnek olarak benim kanalımı veya başka kanallara bakabilirsiniz. Sonrasında düzenli içerik ürettin. Bu şekilde Youtube para kazanma işini rahatlıkla başaracaksınız.

Blog açarak para kazanma

İnternetten para kazanmak için yapılan yöntemlerden biride kesinlikle blog açmaktır. Bu işte para varmı? Blog  açarak para kazana bilir miyiz cidden? diye soruyorsanız eğer cevabım kesinlikle Evet Kesinlikle kazana biliyorsunuz.

Tabi ki blog açmadan önce yapmanız gereken bir şey var. Hangi alana yönelik blog açacaksınız? Bu çok önemli bir soru. Kendimden örnek verecek olursam ben YouTube kanalıma bağlı bir site açmayı uygun buldum. Sizlerde oyun indirme sitesi veya haber sitesi gibi farklı türde siteler kurabilirsiniz ve bazı kriterleri gerçekleştirdikten sonra Google Adsense Başvurabilir ve Paralarınızı kazanmaya başlaya bilirsiniz.

Bu yöntem ile para nasıl kazana bilirim? Detaylı bilgiyi nereden edinicem ? diyorsanız. Google Adsense'den Düzenli Para Kazanmak adlı 8 videoluk serimi kesinlikle izlemenizi öneriyorum. A'dan Z'ye herşeyi anlattığım serimin sizlere de faydası olucağına eminim.

Sosyal medya ile para kazanma

Diğer yöntemlere göre sosyal medyadan para kazanmak için hiçbir bilgiye ve birikime gerek olmamakla birlikte biraz daha fazla vakit harcamak gerekecektir.

Yapmanız gereken şey popüler bir sosyal medya ağı seçmek olacak. Bu ağı belirledikten sonra seçtiğiniz konu hakkında yazılar resimler paylaşıp takipçi çekmeniz gerekecek. Bu şekilde takipçileriniz arttıktan sonra bir kitleniz oluşunca farklı reklam verenler size ulaşarak reklam vermek istediklerini belirteceklerdir.




Edindiğim bilgilere göre bazı reklam verenler tek reklam için 1000 tl ücret bile verebilmekte. Gerisini siz düşünün artık :)

İnternet sitelerinde hizmet vererek para kazanma

Bir yeteneğiniz mi var? Neden bunu kullanmıyorsunuz? Söylemek istediğim mesela fotoğraf çekmeyi çok seviyor ve bu işte ufak tecrübeleriniz de varsa bu tür sitelerde uygun ücretlere insanlar için profesyonel fotoğraflar çekebilirsiniz.

Aklınıza sadece fotoğrafçılık gelmesin. Size vereceğim freelance sitelerini inceleyerek kendi yeteneğinizi keşfedip, bu sitelerde hizmet verebilirsiniz. Bu şekilde hem kendinizi zamanla geliştirecek hem de sağlıklı bir şekilde para kazanacaksınız.

Popüler hizmet siteleri;

1. Bionluk


3. Fiverr

Tabi ki şunu unutmamanız gerekir. Yaptığınız işlerde ve verdiğiniz ilanlarda ne kadar yaratıcı, istekli ve başarılı olursanız o kadar çok para kazanırsınız.




Satış yaparak para kazanma





















İnternette ürün satarak da ciddi paralar kazanabilirsiniz. İnternet dünyasında alıcı ile satıcıyı buluşturan bir çok e-ticaret yani online market var. Bu sitelerde aklınıza gelebilecek her türlü ürünü satabilirsiniz. Elinizde bulunan kullanmadığınız ürünleri satabilir veya ilgi duyduğunuz bazı ürünleri bir yerden temin edip ufak komisyonunuza da ekleyerek online marketlerde satabilirsiniz.

Bu işte dikkat etmeniz gereken iki durum var. Birincisi satış yapacağınız online market güvenilir olmalıdır. İkincisi ise online marketin günlük ziyaretçi sayısı. Yani popülerliği. Online market popüler olmalıdır ki ürününüzü yüksek kitlelere ulaştırabilin.

Satış yapabileceğiniz güvenilir ve popüler online marketler;


2. LetGo

3. Ebay 

Makale yazarak para kazanma











Makale yazarak internette geçimini sağlayan, ek gelir elde eden ve gerçekten iyi paralar kazanan bir çok kişi mevcut. Siz de belli kategorilerde makaleler yazıp satarak para kazanabilirsiniz. Makale fiyatı genelde 100 kelimeye göre biçilir.

Bu işin ticaretini yapabileceğiniz de birçok platform var. En basit olarak forum sitelerinde bu işi yaptığınıza veya yapacağınıza dair ilan açabilirsiniz. Fakat bu işi yapamayacağınızı, yaparken sıkılacağınızı veya başka sitelerden kopyala yapıştır yaparak makale satmayı düşünüyorsanız bu işi kesinlikle yapmamalısınız. Aksi halde başınız ağrıyabilir.




İnternetten para kazanmak bir sanattır!

Evet. İnternetten para kazanmak aslında bir sanattır. Ne kadar yaratıcı olur ve ne kadar stratejik davranırsanız o kadar çok para kazanırsınız. Umarım internetten para kazanma yolları yazımız sizlere faydalı olmuştur.

Yazının başında belirttiğim gibi eğer aklınıza takılan herhangi bir soru işareti varsa veya yardım almak istediğiniz bir konu olursa hemen aşağıda yorum olarak belirtebilirsiniz.

Bunun dışında görüşleriniz ve düşünceleriniz de bizim için çok önemli. Bu yazımızı her yeni iş fikirleri olduğunda güncelleyeceğiz.
Bol kazançlar!

Hiç yorum yok