Barisozkan

Popüler Oyunlar

ARK: Survival Evolved İndir | Mobile |










ARK: Survival Evolved, PC platformundan sonra mobile çıkış yapan hayatta kalma oyunu. Mobilde de grafikleri ve oynanışıyla hayranlık uyandıran yapımda ıssız, gizemli bir adada tek başınıza veya yaşam süren diğer insanlarla birlikte hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Kendi silahınızı, barınağınızı, giysilerinizi yapabildiğiniz gerçek bir hayatta kalma oyunu!
Dinozorların da yaşadığı büyük bir adada geçen oyunda tek başınıza ilerleyebildiğiniz gibi diğer oyuncularla birlikte hareket edebiliyorsunuz. Yani hem online hem de tek oyunculu oynama seçeneği mevcut. Başlangıçta tek başınızasınız ve silahsızsınız. Adayı dolaşarak kendi korumak, avlanmak için kullanabileceğiniz silahlar bulmaya çalışıyorsunuz. Silahlar hazır değil. Craft sistemiyle sağdan soldan bulduklarınızı birleştirip kendi silahınızı oluşturuyorsunuz. Giysi ve barınacağınız yeri de kendiniz yapıyorsunuz. Derin bir craft ve inşa etme sistemi mevcut. Bu arada adada karşılaşacağınız en büyük tehlike dinozorlar lakin onlara saldırıp etkisiz hale getirebildiğiniz gibi evcilleştirip eğitme, üzerlerine binme şansına da sahipsiniz.
Sizlere oyun hakkında bilgi verdikten sonra oyunumuzu indirme yolunu söylemeye geldi sıra. Yapacağımız işlemler aslına bakarsanız çok basit, alt kısımdaki oyun görsellerini geçerek İndirme Linkleri yazan yerin altındaki Yeşil İndirme Butonuna basıyorsunu ve indirme kısmına ulaşıyorsunuz..
Yazımıza en alt kısımdan yorum yapmayı unutmayın. Hepinize iyi eğlenceler..














2 yorum:

  1. Merhaba hocam bene bu kirmizi topu nereden goturduyunu soyleye bilirmisin
    hocam lutfen sitenin linkini ver Ariyorum amma tapa bilmiyorum
    Blogger eklentilri bilmiyorum nerede lutfen yardim
    Beni you tubede izle Mageodom yasan bulucaksin beni 7000 abonem var

    YanıtlaSil
  2. Şuan bu sitemde eklentiyi nasıl koyabileceğiniz hakkında yazı mevcut bakıp bulabilirsiniz..

    YanıtlaSil