Barisozkan

Popüler Oyunlar

Assassin's Creed Pirates - Mobil İndir



Assassin's Creed PiratesUbisoft'un 2013 yılının en iyi oyunu olmaya aday korsan oyunu Assassin's Creed 4'ün sunduğu heyecanı Android cihazlarınızda yaşatabilen bir mobil oyundur.
Assassin's Creed 4'teki deniz savaşlarını konu alan mobil korsan oyunu bize Karayipler'in cennet köşelerini keşfetme fırsatı sunmakta. Oyunda Alonzo Batilla isimli genç ve hırslı bir korsan kaptanın hikayesine tanık oluyoruz. Kaptanımızın amacı düşmanlarına mağlubiyeti tatdırmaktır ve açık denizlerin hakimiyetini ele geçirmektir. Kaptanımız bu yolculuğunda kural tanımadan imparatorluklara meydan okuyacak ve kendi servetinin peşine düşecektir.
Assassin's Creed Pirates'ta Karayipler üzerinde deniz savaşları yaparak düşman gemilerine karşı koyuyoruz ve diğer gemileri yağmalıyoruz. Oyundaki deniz savaşları tamamen gerçek zamanlı olarak gerçekleşmektedir ve oyuncu gemisinin üzerinde tam kontrole sahiptir.
Assassin's Creed Pirates'ın grafikleri oldukça yüksek kalitelidir. Oyunda hava durumu anlık olarak değişebiliyor ve bu da oyunun gidişatını etkileyebiliyor. Bu nedenle fırtınalara ve sis gibi hava şartlarına dikkat etmeliyiz.
Oyunda kendi tayfamızı bularak denizlere açılıyoruz. Bize farklı silahlar ve farklı gemiler elde etme fırsatı veriliyor. Ayrıca oyunda ilerledikçe özel korsanlık yeteneklerini öğrenebiliyoruz. Oldukça geniş bir haritaya sahip oyunda Karayipler üzerinde hazine haritalarının parçalarını keşfederek hazine avına çıkabilmemiz mümkün.
Oyunumuzu genel olarak tanıttığımıza göre artık indirme işlemine geçebiliriz. Görsellerin alt kısmındaki İndirme Linkleri yazan yerin hemen altında Yeşil İndirme Butonuna basarak oyunumuzu indireceğimiz yere ulaşa biliyoruz.
Alt kısımdan yazımıza yorum yapmayı unutmayın. Hepinize iyi eylenceler..
















Hiç yorum yok