Barisozkan

Popüler Oyunlar

Bully Anniversary Edition V1.0.0.19 Mod Apk – Para Hileli


Açık dünya, aksiyon ve macera türündeki oyunları seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını dünyaca ünlü Rockstar Games şirketinin üstlendiği Android, konsol ve bilgisayar platformlarının vazgeçilmez oyunlarından birisidir. Oyundaki amacınız kontrolünü sağladığınız çocuk karakter ile bulunduğunuz şehir içinde görevleri tamamlamak, arkadaşlıklar kurmak, rakiplerinizle mücadele etmek haylazlıklar yaparak ortalığı birbirine katmaktır. Bully Anniversary Edition içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede karakteriniz için dilediğiniz eşyaları satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirip görevleri kolayca tamamlayabilirsiniz. 

Oyunumuzu bir istek üzerine sitemize koymaya karar verdim bundan dolayı sizlerde alt kısmından yorum yaparak oyun talep edebilir veya önere bilirsiniz..









(Hileli) Bully Anniversary Edition V1.0.0.19 Mod Apk : İNDİR
(Hilesiz) Bully Anniversary Edition V1.0.0.19 Mod Apk : İNDİR
Bully Anniversary Edition V1.0.0.19 SD Data İndir : İndir

KURULUMU

Bully Anniversary Edition v1.0.0.19 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.rockstargames.bully” ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Bully Anniversary Edition v1.0.0.19 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Bully Anniversary Edition 1.0.0.19 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.

4 yorum:

  1. abi mafia 2 lütfen bu siteyi çok seviyorum mafia 2

    YanıtlaSil
  2. Hocam oyun acilir acilmaz atiyor 2saniyede bully surekli duruyor hatasi veriyor yardimm

    YanıtlaSil
  3. abi bully i pc yede koysana

    YanıtlaSil