Barisozkan

Popüler Oyunlar

FIFA 2018 - Mobile İndir












FIFA Mobile 18, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz en iyi futbol oyunu. Mobilde de futbol denilince akla ilk gelen isim Electronic Arts’ın FIFA Mobile (FIFA Futbol) oyunu oluyor. FIFA 18 mobilde Cristiano Ronaldo’nun ön plana çıkarıldığını görüyoruz. 100 MB altı boyutu ve Türkçe dil desteğiyle de bizi bizden aldı.
Electronic Arts’ın popüler futbol oyunu FIFA, sadece Windows ve PlayStation, Xbox değil mobil platformda da ilgi görüyor. Her sene olduğu gibi mobilde en iyi grafikleri sunan, en gerçekçi oynanışı veren ve zengin içeriğe sahip futbol oyunu. FIFA Mobile 18’in kapağında karşımıza çıkan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo öğesini alarak takım kurmaya  ve yönetmeye başlıyoruz. Dilediğimiz oyuncuyu süper yıldız seviyesine yükseltmek için Dünya genelinde FIFA hayranlarıyla kıyasıya mücadeleye giriyoruz.
FIFA Mobile 18’in Ultimate Team modunda ilk 11’i kendi seçtiğimiz isimlerden kuruyoruz. 550’nin üzerinde lisanslı takımdan, geçmişin ve günümüzün yıldızıları arasından 11 oyuncu belirleyerek en iyi kadroyu kurmaya çalışıyor, oyuncuları 100 gen’in üzerine yükseltmek içn geliştiriyoruz. Kadromuzu dilediğimiz yerden yönetme, her maç öncesi taktik belirleme şansına sahibiz. Sürükleyici bir o kadar zaman alan Ultimate Team modu dışında 90 saniye boyunca sürekli atak oynamanızı isteyen Karşı Atak modu da heyecan verici. Bu modda liderlik tablosunda yükselmek, yıl boyunca sezon ödülleri almak için ter döküyorsunuz. FIFA’da çok iyi olduğunuzu düşünüyorsanız Lig Düellosu Turnuvaları’nda bulunmanızı öneririm. Sadece en iyilerin mücadele ettiği ligler, kendine güvenen herkese açık. Becerilerinizi test edeceğiniz Tek Oyunculu Mod ve inanılmaz ödüller kazanacağınız Etkinlikler’i de unutmadan söyleyeyim.
























Hiç yorum yok