Barisozkan

Popüler Oyunlar

İnternetsiz Oynaya Bileceğiniz 10 Mobil Oyun | En İyiler



Biliyoruz ki bir çok kişi evinden veya wifiden uzak yerlerde canı sıkıldığı anda oyun oynamak ister ve bu oyun oynama isteği çoğunlukla hüsranla sonuçlanır. Bu yazımda sizlere wifinizin olmadığı ortamlarda sıkılmayasınız diye sizlere 10 Süper Mobil Oyun tavsiyesi vereceğim.

Sizlerden yapmanızı istediğim tek şey ise Youtube Kanalımızı ve Web Sitemizi tanıdıklarınıza önermeniz. 😊 Buraya tıklayarak Youtube Kanalımıza da abone olabilirsiniz. Alt kısımdan yazımıza yorum yapmayı da unutmayınız..


1. MouseBot :


Bu oyunda biz bir robotik bir fareyiz ve bu fare halimizle gittikçe zorlanan parkurlara bırakılıyoruz. Bu parkurların içerisinde bulunan çeşitli tuzaklara yakalanmadan bölümleri bitirmeye çalışıyoruz. Bu parkurlara bizleri atan kişiler ise profesör kediler. 😂  
Oyunumuz gayet eylenceli ve birazda sinir bozucu, umarım hırs yapıp oyunu kazanmaya çalışanlardansınızdır.. 
                                                                                                                        








2. Big Hunter :



Açlıktan ölen kabile insanlarının gergin avlanma oyunu!
Tarih öncesi dev hayvanları avla!

Uzun zaman önce, bir bozkır kasabasında kadim bir kabile yaşardı.
Sürekli kuraklıklardan dolayı insanlar açlıktan ölüyordu
Yaşamak için, kabilenin lideri her gün ava çıkardı.....
Big Hunter, tarih öncesi dev hayvanların mızrak, balta ve bumerang kullanılarak avlandığı dinamik bir fizik oyunudur. Çeşitli silahlarla dünyanın en iyi avcısı ol!   
                                  
                                 

                                                   


3. White Trip :

Bu Oyunda ise kontrolümüz altında olan kuşları hareket ettirerek hayatta kalmaya çalışıyoruz. Ama oyun bu kadar basit değil tabiki, kontrolümüzde olan kuşların karşısında farklı engeller çıkmakta ve bu engelleri geçmeye çalışmaktayız. 

Oyunumuzun zorluk derecesi ileri ki seviyelerde çok yukarı çıkmakta, bu yüzden çoğu bölümde tüm kuşlarınız ölecek ve bölümü tekte geçemeyeceksiniz..

                                     
                                                   






4. Fancy Pant Adventure :


Bu oyunumuz da çok fazla seviye mevcut ve oyunumuz parkurdan ibaret.  Bu parkurları hızlı bir şekilde geçmeye çalışıyoruz. Şekiller taklalar atarak parkurları geçerken bir yandan da karşımıza çıkan engelleri aşmaya çalışıyoruz, evet bu engeller bazen duvar bazen ise canavarlar..

Oyunumuz gayet zevkli ve eğlenceli, zaten çoğu parkur oyununda ki gibi bundan da fazlasıyla keyif alacağınıza eminim.

                                       
                                                   






5. Friday 13 : 

13. Cuma korku ögesi Jason Voorhees ile 100'den fazla bulmacada kampçıları gizlice izleyin ve doğrayın! 
Kristal Göl kamp alanından Manhattan gökdelenlerine, yüksek güvenlikli hapishanelerden karlı kayak bölgelerine Jason kurbanları dünyanın her yerinde (ve belki ötesinde) dehşete sürüklüyor.

Oyunumuz korku sevenler için biçilmiş kaftandır, aynı zamanda internetsiz oynanması bu oyunu iki kat daha fazla oynanmasına ve sevilmesine neden olmaktadır.
                                           
                                                   



6. Portal Knights : 

Maceranı yarat. Kahramanını yap. En üstün Geçit Şövalyesi ol!

Bildiğin dünyayı arkanda bırak ve işbirliğine dayalı bir 3D sandbox aksiyon RPG oyunu olan Portal Knights ile fantastik bir bilinmeyene adım at! Karakterini yükselt ve gerçek zamanlı taktik savaşta düşmanlarını yenmek için güçlü donanımlar oluştur. 


Düzinelerce rastgele oluşturulan adayı keşfet ve Yarıkla parçalanmış bir dünyaya barışı geri getir.

                                                   



7. Reckless Getaway 2 :

Bu oyunumuz ilk versiyonuna göre daha gelişmiş ve güzelleşmiş bir oyun olmakla birlikte sevenleri tarafından taktir görmüş bir oyundur. 

Oyunumuzda yapmamız gereken şey polislerden kaçmak, görevleri yapmak ve bölümü tamamlamak. Bunun dışında ekstra parkur tamamlaya da bilmekteyiz. Oyundaki grafikleri benim açımdan gayet güzel, araba seçeneklerimizin de çok olması oyuna ilgiyi arttırıyor.

                                                   




8. Slash of Sword : 


Bu oyunumuzda Gladyatör savaşlarına katılan bir adamız ve izleyicilere gösteriş yapmak amacıyla savaşıyoruz, seyirciler biraz az da olsa :) 
Oyunumuzda karşımıza çeşitli rakipler gelmekte ve bu rakiplere karşı dövüşmekteyiz. Elimizdeki silahı para kazandıkça geliştirerek savaşlarımıza devam etmekteyiz. Oyunumuz git gide daha da zorlaşmakta olup tek rakipli kısımlara geldikçe rakibi öldürmek imkansızlaşıyor..

Genede şimdiden hepinize iyi oyunlar..

                                                   



9. Dunk Line : 

Bu oyunda önemli olan reflekslerimiz. Yukarıya doğru uçan topları aşağıya düşmeden önce çizgiler çekerek basket atmaya çalışıyoruz. Burada en önemli şeylerden bir tanesi yukarıya doğru uçan topların yanındaki bombalar. Bombalara temas ederseniz patlarsınız ve oyunu kaybedersiniz. 
Oyunumuz yavaş yavaş başlamakta ve git gide hızı artmakta, bu hız arttıkça sizin basket atmanızda zorlaşmakta. Umarım bombalara değmeden sorunsuz bir şekilde en yüksek skoru yaparsınız

                                                   
..




10. Happy Racing :

Bu son oyunumuzda ise gayet eğleneceğinize eminim. Oyunumuzun amacı birinci olmak, kısacası bu oyunumuzda kıyasıya bir yarış yapıyorsunuz, diğer insanları geçmeye çalışırken birden kolunu bacağınız kopabilir ve bu kopuş esnasında etrafa kanlar sıçraya bilir, bu şartlar altında yarış yaparak birinci olmaya çalışıyorsunuz.

Kişisel görüşümü söylemem gerekirse oyun gerçekten güzel, kaliteli ve eğlenceli. Boş vakitlerinizi geçirebileceğiniz bir oyun, bunların yanı sıra kanların sıçraması küçük kardeşlerimiz için biraz tehlike içeriyor..

                                                   


Umarım sizler için hazırladığımız bu oyunları beğenirsiniz. Saatlerce uğraşıp resimlerini yazılarını linklerini ayarlayarak sizlerin huzuruna sunduğum bu oyunlar karşılığında, Buraya tıklayarak kanalıma abone olabilirsiniz ve alt kısımdan web sitemizdeki bu yazıya yorum yapabilirsiniz..
Daha fazla oyun için bizleri takip etmeyi unutmayın.. Şimdiden hepinize iyi oyunlar..

Hiç yorum yok