Barisozkan

Popüler Oyunlar

Kendi 3D Oyununu Yap - Çok Eğlenceli ve Basit



Merhaba arkadaşlar, bir çok kişi şuan bulunduğunuz bu yazının konusu hakkında bilgi aramakta ve öğrenememekte. Ama burada olduğunuz için bence şanslısınız. Fazla lafı uzatmadan konuya geçmek istiyorum. 

Kendi 3D Oyununu Yap, Bunun için kod bilmen yazılım bilmen gerekmiyor, her şeyin olduğu gibi bu işinde kolay yöntemi var. Sizlere göstereceğim bu uygulama sayesinde sizlerde yaratıcılığınızı kullanarak kendi oyununuzu yapabilecek ve bu oyunu arkadaşlarınızla paylaşa bileceksiniz.

Öncelikle dilerseniz alt kısımdan uygulamamızın nasıl olduğuna bakabilirsiniz, eğer beğenirseniz ki ben beğeneceğinize eminim, oyunu en alt kısma inerek indir butonundan telefonunuza indire bilirsiniz.

Uygulamadan memnun kalacağınıza kesinlikle eminim. Sizlerde bize destek olmak için Buraya tıklayarak Kanalımıza abone olabilirsiniz ve Arkadaş çevrenize web sitemiz ve youtube kanalımızdan bahsede bilirsiniz..







Gelecek

Struckd: 
Bu uygulamamızda bize bir alan veriyor ve o alan içerisinde elimizde bulunan yüzlerce karakteri, duvarı, ağaçları, ışıkları vb. şeyleri kullanarak kendi oyunumuzu yapıyoruz. Uygulamanın girişinde örnek oyunlar kısmıda mevcut o oyunları oynayarak da kendi oyununuzu yaparken ilham alabilirsiniz..

                                                                   
                                             

4 yorum:

  1. abi ben bunu biliyom ama ben bilgisayardan yapcam o nasil oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayardan oyun yapma hakkında bilgim yok maalesef..

      Sil
  2. Bilgisayar Üzerinden Yapmak İçin Steam'i İndirme/Kurmanız Lazım. Daha Sonra Steam'de "Struckd 3D"yi Aratınca, Struckd Yazılımını Kolayca Kullanabilirsiniz !

    YanıtlaSil
  3. Abi internet olmadan yapılıyormu oyun

    YanıtlaSil