Barisozkan

Popüler Oyunlar

Tüm Zamanların En İyi Hayatta Kalma (Survival) Oyunları - Android



Bu yazımızda sizlere sunacağım oyunlardan, oynarken zevk alacağınıza eminim. Kesinlikle tavsiye ettiğim bu oyunların dilediğiniz kadarını indirip oynaya bilir ve o zevki eğlenceyi tattıktan sonra siteme gelip yorum yapmayı unutmayın 😊

Dilerseniz fazla konuşmadan oyunlarımıza gelelim. Dilediğiniz, beğendiğiniz oyunu indirmek için yazıların sağ alt köşesindeki indir butonuna basabilirsiniz..

1. Dead Trigger 2

Kapak resmiDead Trigger 2, 100 Milyon İndirme'yi kutluyor! Tüm harika oyuncularımıza teşekkürler! Kutlamak için size inanılmaz ücretsiz hediyeler ve teklifler sunuyoruz! Bu kalp durduran birinci şahıs nişancı ile bir zombi kıyamet hayatta kalma mücadelesi. Dünya çapında korkunç ortamlarda savaş silahlarının çılgın bir cephaneliğini seç ve yürüyen ölülere karşı savaş.


                                                   

2. Out There: Ω Edition


Kapak resmi
Oyunumuz uzayda geçmekte. Uzayın derinliklerinde uzay aracımızla hareket ediyoruz ve bu hareket etme sonucunda karşımıza çıkan tehlikeli şeylerden kurtulmayı amaçlıyoruz. Uzayda hayatta kalmaya çalıştığımız bu oyunu gerçekten beğeneceksiniz.


                                                                                     


3. The Abandoned

Kapak resmi
Terk Edilmiş”, bir tehlike ve gizemle dolu bir alanda hayatta kalmanız gereken bir macera oyunu. Amacınız hayatta kalmak ve çıkış yolunu bulmak, canavarlarla savaşmak ve hikaye odaklı görevlerini tamamlamak. 
Hayatta kalmak için, avlanmanız, malzemeleri toplamanız, depolama ve iltica kurmanız gerekecek. Alet, kıyafet ve ekipman yaratabileceksiniz. Zamanla hayatınız oldukça rahat olacak, ama Bölge tam olarak zamanınızın geri kalanını geçirmek için en iyi yer değil. Çıkış yolunu bulmalısın. Başarısız olsan bile, hatırla - ölüm sadece başlangıçtır. Yeni bir yolculuğun başlangıcı! 


                                                                                                                                       

4.Into the Dead 2                                                                                                      
Kapak resmi""Aileni hayatta tutma yarışında zombi kıyametinde yapılan bir yolculuk. Kendini güçlü silahlarla donat ve hayatta kalmak için ne gerekiyorsa onu yap. Hareket edebilmek için Zombileri sakatla, ortadan ikiye biç ve katlet! Hiç kimsenin güvende olmadığı dünyada ne kadar süre hayatta kalabileceksin?

                                                                                     



5. Minecraft

Kapak resmiSonsuz dünyaları keşfedin ve en basit evlerden en büyük kalelere kadar her şeyi inşa edin. Sınırsız kaynaklarla yaratıcı modda oynayın ya da hayatta kalma modunda dünyaya derinliklerde koyun, tehlikeli çeteleri savuşturmak için silah ve zırh hazırlayın. Mobil cihazlarda veya Windows 10'da tek başına ya da arkadaşlarınızla oluşturun, keşfedin ve hayatta kalabilirsiniz. 

                                                                                     


6. This War of Mine

Kapak resmi

Eğlenceli "Mine Bu savaş tam değil" "ama kesinlikle oynamaya değer bir oyun." , 9/10
Of Mine Bu Savaşı'nda Bunun yerine elit bir asker, bir kuşatılmış bir şehirde hayatta kalmaya çalışan sivillerin bir grup olarak oynamak yok; gıda eksikliği, tıp ve keskin nişancılar ve düşmanca temizleyiciler sürekli tehlike ile mücadele. Oyun tamamen yeni bir açıdan görülen bir savaş deneyimi sağlar.



                                                                                                                                       


7. Last Day on Earth: Survival

Cover art
Hayatta kalma atıcı Dünya'daki Son Gün, kıyamet sonrası bir dünyada kuruldu: 2027'de dünya, neredeyse tüm insan ırkını yok eden, bilinmeyen bir enfeksiyonun salgını gördü. Ve orada durmadı. Bütün bu ölümler, zombilere dönüşmeye başladı ve kanlarındaki direnişe sahip az sayıda kurt, bir zamanların büyük dünyasının kalıntıları üzerinde hayatta kalmaya çalışıyor


                                                                                     


8. Rules Of Survival 

Kapak resmiÖlümcül bir destan ölçeğine yükseltilmiş olan yeni YARGI SURVIVAL arenaya hoş geldiniz! Bu dünya çapında 230 milyondan fazla kişi tarafından oynanan bir Battle Royale oyunu.


300 oyuncunun çok çeşitli arazilerde savaşmasına izin veren, 8x8 km'lik yeni bir haritayı size sunabilir miyiz? Sadece bir kişi hayatta kalacak!
Dikkat et, güvenli bölgeniz küçülüyor! Öyleyse dağınık silahları toplayın, dişlere tutun ve taktiklerini başkaları gibi kullanmayın.



                                                                                                                                       

9.Zombie Gunship Survival

Kapak resmi
Bir zombi kıyametinde hayatta kalıp AC-130 taarruz uçağının topçu koltuğuna oturarak insan ırkını koru! Taktiksel operasyonlar yürüt ve yağmalama görevlerinde, hayatta kalan askeri birimlere liderlik et. Değerli kaynakları yağmala, onları üssüne geri getir ve zombi saldırılarını püskürtmek için savunma inşa et.


                                                                                     



10. PUBG Mobile 

Kapak resmi
Bu yazımızdaki en iyi oyunlardan biri olan PUBG Mobile oyununu burda sizlere tavsiye etmekten dolayı çok mutluyum. Hayatta kalma oyunlarının baş tacı olan PUBG kullanıcılarını kendine hayran bırakıyor. 100 kişi uçaktan atlayarak hayatta kalmaya çalıştığınız bu oyunda işler her zaman yolunda gitmeye biliyor.

Bunun yanı sıra Eğlence modunda davakit geçirmekten keyif alacağınıza eminim..

                                                                             


1 yorum: