Barisozkan

Popüler Oyunlar

Ücretsiz En Popüler Sürücü Simülatörü Oyunları - IOS ve Android İçin En İyi Simülatörler



Bu yazımızda sizler için Ücretsiz En Popüler Sürücü Simülatörü Oyunlarını derledim. Oyunlarımızın hepsi birbirinden güzel olmakla beraber bir o kadarda eğlenceli. IOS ve Android için uygun olan bu oyunları sizlerinde beğeneceğine eminim. Hiç vakit kaybetmeden alt kısımdan oyunlarımıza bakabilir ve hızlı bir şekilde cihazlarınıza indire bilirsiniz..

 1. Offroad 4x4 Sürüş Simülatörü

Kapak resmi 

Hiç kendi offroad 4x4 aracınızı inşa var mı? 4x4 offroad araba parçalarını toplayın ve kendi 4x4 aracınızı oluşturun ve büyük açık dünyada özgürce sürün. Gerçekçi fiziğin, detaylı, offroad 4x4 araçların keyfini çıkarın. Gerçek offroading sürücüsünü getir ve dağları, tepeleri, tatlıları fethet. Kanyonlara çıkın, tepelere tırmanın, rüyalarınızın 4x4 tırmanıcısı olun.  

(İOS)        (ANDROİD) 


2. Motorcycle Driving

Kapak resmi

Motorsikletinizi farklı seviyelerde sürün ve gerçek bir sürücü olduğunuzu ispatlayın. Motorsiklet Sürüş Oyunu, farklı motorsiklet türleri arasından istediğinizi seçmenize imkan veren gerçekçi bir simülatördür…


(İOS)     (ANDROİD)   



3. Euro Truck Driver

Kapak resmi

Euro Truck Driver gerçek bir kamyoncu olmanızı sağlar! Birçok özelliğe sahip Avrupalı ​​kamyonlara sahip bu kamyon simülatörü , gerçek kamyonları sürmek gibi hissettirecek heyecan verici bir sürüş deneyimi sunuyor. Avrupa'dan birçok ülkeye seyahat edin, Berlin, Prag, Madrid, Roma, Paris ve daha fazlası gibi inanılmazyerleri ziyaret edin!

(İOS)       (ANDROİD)


4. Fire Fighter Simulator

Kapak resmi

İtfaiye araçları sizi bekliyor. Tamamen modellenmiş itfaiye araçlarına atlayın ve bazı yangınları söndürün. Kazancınızı İtfaiye aracınızı yeni sürüme geçirin ve özelleştirin ya da size daha uygun olanı satın alın. Söndürmek için birçok farklı yangın var. Bir çöplüğü ateşi veya büyük bir ofis binası çıkar. Joe senin.



(İOS)         (ANDROİD) 



5. Coach Bus Simulator

Kapak resmi
Coach Bus Simulator farklı senaryolarda gerçek bir antrenör sürmeyi öğretecek ilk antrenör sürüş oyunu! İnsanları bir şehirden diğerine götürün, onlara muhteşem yerler ve manzaralar gösterin. Açık dünya haritası, inanılmaz araçlar, harika iç mekanlar, gerçekçi bir otobüs otobüsü deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır!




(İOS)         (ANDROİD) 


6.  Real Racing 3

Kapak resmi

Real Racing 3, mobil yarış oyunları için yeni bir standart oluşturan ödüllü bir franchise - buna inanmak için oynamak zorundasınız. 

Listemizin en efsane oyunlarından birtanesi..


(İOS)         (ANDROİD) 




7. Taxi Sim 2016

Kapak resmi
Çılgın Taksi şoförü olmayacak .... Yeni simülasyon oyunu deneyin: Taksi Sim 2016! En ünlü taksilerin direksiyonuna geç ve insanlara gitmeleri gereken yere git. Sarı New York Taksisi'ni sürün, Londra Taksi ile sağ taraftaki sürüşü yaşayın, bir araba sürmek için alman arabaları kullanın! Birçok şehir de keşfedilmeyi bekliyor: New York, Frankfurt, Moskova, Londra, vb ... 


(İOS)         (ANDROİD) 


Hiç yorum yok