Barisozkan

Popüler Oyunlar

Youtube İzlenme Nasıl Arttırılır ? - 4000 Saat Geçme Kesin Yöntemler !



Dönemimizde Youtube üzerinden yüklü miktarlarda para kazanılmaya başlanması, insanların youtube a akın etmesine neden oldu. 7 sinden 70 ine herkes bu işle uğraşmaya başladı ve Youtube da 1-2 sene önce bir karar alarak Para Kazanmak için 1000 Abone 4000 Saat Barajını getirdi. Bu baraj yüzünden bir çok insanın para kazanma özelliği kaldırıldı ve bu yüzden çoğu kişi zor durumda. Youtube yeni başlayan arkadaşlarımız ise onlarda 4000 saati nasıl geçecekleri hakkında pek bilgiye sahip değiller.

Bu yazımızda sizlere Youtube da 4000 saat izlenme kasma taktiklerinden bahsedeceğim. Umarım yazımızı güzel bir şekilde Okursunuz ve sizlere faydalı olabilirim.

Öncelikle yapmanız gereken şey kendinize bir konu belirlemek, imkanınız nelere el veriyor bunu bulup o imkanlar dahilinden kendinize konu belirleyip videonuzu 'kaliteli' bir şekilde çekmelisiniz. Konunuzu belileyip kaliteli bir video çekerken videonun içerisinde 'ııı' , 'şeyy' , 'arkadaşlar' gibi kelime ve sesleri fazla çıkarmamaya ,söylememeye özen gösterin. Videonuzun akıcılığı da izleyenler için çok önemlidir.

Bu kısımları da geçtikten sonra videomuzu Youtube a  yüklüyoruz. Yükleme sırasında videomuzun Başlığını, Açıklama Kısmını ve Etiketlerini bir birine bağlantılı yapmaya özen gösterin. Bu bağlantı sayesinde sizlerin videoları üst sıralarda çıkacaktır ve daha çok izlenecektir.

Bir önemli konu ise videonuzun küçük resmi. Çoğu insan, bende dahil olmak üzere ilk önce videonun resmine bakar ve o şekilde videonun içerisine girer. Küçük resmimiz bizim videomuzun vitrinidir ve ne kadar güzel olursa o kadar kişi vitrinden içeri girer. 😉

Gelelim son ve en önemli yerlere. Bu dediklerimi harfiyen uyguladıktan sonra yapmanız gereken şey yakın çevrenize videonuzu beğendirmek ve yorum yaptırmak. Çoğu insan yorum yapılmamış videoya ilk yorum yapmaz ama 4-5 tane yorum yapılmış videoya kendide bir şeyler yazabilir. Bunun dışında videolarınızı Facebook, Twitter, İnstagram gibi sosyal medya platformlarında kesinlikle paylaşın. Unutmayın 1 kişide 1 kişidir

Umarım anlattıklarımı uygulayarak sizlere de güzel izlenme sayılarına ulaşa bilirsiniz. Benim YouTube Kanalıma Gitmek İçin Buraya Tıklaya Bilirsiniz. Dediğim gibi 1 kişide 1 kişidir 😊 Kanalımıza abone olmayı unutmayın..

Hiç yorum yok