Barisozkan

Popüler Oyunlar

En İyi Grafikli Mobil Oyunlar | IOS & ANDROID | En İyi Mobil Oyunlar



Merhaba arkadaşlar.. Bu yazımızda sizlere En İyi Grafikli Mobil Oyunları Göstereceğim, bu oyunların alanlarının en iyileri olduğunu bilmenizi istiyorum. Oyunlarımızı oynarken çok eğleneceğinize eminim. Oyunlarımız iki işlemci içinde geçerli yani hem android de mevcut hemde ios da..

Dilerseniz hızlı bir şekilde oyunlarımıza geçelim. Oyunları indirmek için alt kısımda bulunan yeşil indirme butonlarına basabilirsiniz..

1) Snipers vs Thieves

Kapak resmi💥💰EN İYİ KESKİN NİŞANCI veya MÜKEMMEL HIRSIZ ol!💰💥

KESKİN NİŞANCI olarak nakit paranı koru veya pis HIRSIZLAR çetesi olarak kaç!

Oyunumuzda ya hırsız olarak bir şeyler çalıyoruz, yada keskin nişancı olarak bir şeyler çalan hırsızları durduruyoruz.. Siz hangi tarafta olacaksınız..

Android  İOS:  

2) Left to Survive: PvP Zombie Shooter

Kapak resmiSilahlarınızı alın ve nihai aksiyon-shooter oyunu Survive Sol'da hayatta kalmak için cesaretlerinizi toplayın.

Tehlike her yerde gizlenir. Güvenli sığınakları korumak ve hayatta kalanları kurtarmak için tüfek, el bombası, av tüfeği ve cephaneniz de ki herhangi bir şey kullanarak zombiler karşı hayatta. Düşman saldırılarına karşı kendinizi savunmak için kampanyanızı oluşturun. Helikopterine git ve kaynaklarını çalmak için düşman üslerine israf at. Solo ve takım çok oyunculu turnuvalarda diğer oyunculara savaşın. Diğer insan grupları ile birlikte bant.

Android  İOS:  

3) CSR Racing 2

Kapak resmiŞimdiye kadar yapılmış en efsanevi otomobillerin bazılarını restore ederek, inanılmaz McLaren F1'e sahip olmaya değer olduğunu kanıtlayın. Ellerinizi bir Saleen S7 Twin Turbo, bir Lamborghini Countach LP 5000 Quattrovalvole, 1969 Pontiac GTO “The Judge” veya bir Aston Martin DB5'in direksiyonuna getirin. Ferrari 250 GTO veya Bugatti EB110 Super Sport'ta zarif detayların tadını çıkarın. Çocukluk hayallerini yeniden uyandırmak için 16 efsane var.

Eylenceli vakitler dilerizz..

Android  İOS: 

4) Into the Dead 2 

Kapak resmiÇok sevilen zombi aksiyon oyunu Into the Dead'in devamı(70+ milyon indirme)! 

""Aileni hayatta tutma yarışında zombi kıyametinde yapılan bir yolculuk. Kendini güçlü silahlarla donat ve hayatta kalmak için ne gerekiyorsa onu yap. Hareket edebilmek için Zombileri sakatla, ortadan ikiye biç ve katlet! Hiç kimsenin güvende olmadığı dünyada ne kadar süre hayatta kalabileceksin?



Android  İOS: 

5)Rival Knights

Kapak resmi***GÜCE VE ÇELİĞE DAİR BİR HİKAYE***

Bir şövalyenin mızrak dövüşüyle zafere yürümesinin fantastik hikayesini yaşa! Şan ve macera oyunlarında binlerce diğer oyuncuyla rekabet et! Dokunmatik ekranlardaki en sezgisel, en aksiyon dolu ve görsel olarak en etkileyici şövalye dövüşü oyunu!



Android  İOS: 

🔥Bonuss🔥 Modern Combat 5

Kapak resmiSavaş evrim geçirdi... Mobil platformdaki en iyi online FPS oyunu da öyle!

Harika 3D grafikleri, güçlü silahları ve etkileyici online multiplayer aksiyonuyla birinci şahıs nişancı türünde çıtayı yükselten bu oyunla savaş alanına dövüş için adım at ve görev çağrısına yanıt ver! 9 sınıftan bir birlik oluştur, takım oyunu için arkadaşlarını ekle ve dinamik harp oyununda becerilerini dünya çapında pek çok online rakibe karşı sına!

Yalnız çalışmayı mı tercih ediyorsun? O zaman, delinin birinin dünyayı yok etme planlarına engel olmak için, suikast düzenle. Dünyayı kurtarmak için nişan alıp, silahını ateşle ve bir kritik durumdan diğerine atılacağın heyecan verici tekli oyun harekatına giriş.

Android  İOS: 

Hiç yorum yok