Barisozkan

Popüler Oyunlar

Legend İndir - Kendi İntronuzu Yapın!


Legend uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının dostlarıyla daha eğlenceli bir şekilde mesajlaşabilmeleri için hazırlanmış ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı. Animasyonlu metinler hazırlamanızı ve daha sonra bunları arkadaşlarınıza gönderebilmenizi sağlayan uygulama, bol sayıda seçeneği ve çok kolay kullanım olanakları sayesinde kesinlikle cebinizde bulunması gerekenlerden.
Uygulamayı kullanırken ilk olarak metninizi yazıyorsunuz ve daha sonra hazırladığınız bu metin için bir animasyon seçiyor, dilerseniz arkaplan ve renklendirme seçeneklerinden faydalanıyorsunuz. Tüm ayarlamaları tamamladıktan sonra isterseniz MP4 videoları olarak isterseniz de hareketli GIF olarak kaydedebileceğiniz animasyonlu yazınız, her yerden paylaşılabilir bir hale geliyor.
Uygulamanın içerisinde pek çok hazır arkaplan ve animasyon türü bulunuyor. Tüm işlemleri tamamladıktan sonra tek yapmanız gereken uygulama içindeki sosyal medya paylaşım butonlarını kullanmak ve dostlarınıza mesajlarınızı göndermek. Tabii ki bu iş için çeşitli mesajlaşma uygulamalarıyla da direkt paylaşımda bulunma imkanınız mevcut.
Bol seçeneklere sahip olan ve çalışması esnasında herhangi bir performans sıkıntısına sahip olmayan uygulama, internet bağlantısı da gerektirmiyor. Ancak çok iyi işler çıkartabilmek için biraz fazla vakit harcamanın gerekmesi nedeniyle vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınızı söyleyebilirim. Eğer yeni ve eğlenceli bir metin animasyon uygulaması arıyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemeniz gerektiğini söyleyebilirim.





7 yorum: