Barisozkan

Popüler Oyunlar

CS:GO Benzeri Mobile Oyunlar 2019



CS:GO Benzeri Mobile Oyunlar 2019, bu yazımızda sizlere cs:go benzeri en iyi Mobil Oyunları derledim. Oyunlarımız alanlarında en iyisi ve sizlerinde bu oyunları seveceğine eminim. Öncelikle alt kısımdan yazımıza güzel yorumlar yapmayı unutmayın..



Oyunları indirmek için İOS veya Android yazan yazıların yanlarındaki indir butonlarına basmanız yeterli, ondan sonra kolay bir şekilde reklamları geçip indirme işlemlerini gerçekleştire bilirsiniz..

1) Critical Ops

Kapak resmiCritical Ops, mobil cihazlar için geliştirilmiş, 3 BOYUTLU ÇOK OYUNCULU bir FPS oyunudur. Hızlı reflekslerin ve TAKTİK becerilerinin başarıya giden yolda anahtar görevi göreceği bir aksiyon yaşa.
Beceriye en fazla dayalı mobil FPS oyunu için hazır mısın?
Critical Ops, son derece özenle tasarlanmış haritalarda ve zorlu oyun modlarında savaşma imkânı sağlayan bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Silah arkadaşlarınla omuz omuza savaş ya da bireysel skorunu kovala. Coalition mı yoksa Breach üyesi olarak mı savaşacaksın?


Android:   İOS: 



2) MaskGun ® Multiplayer FPS

Kapak resmiMaskGun, Mobil Cihazlar için tasarlanmış gerçek zamanlı çevrimiçi bir Multiplayer 3D First Person Shooter (Çok oyunculu 3D Birinci Şahıs Nişancı) oyunudur.
MaskGun harika 3D grafikler ve sürükleyiciliğe sahip rekabetçi bir çok oyunculu FPS (Birinci Şahıs Nişancı) oyunudur. Öğrenilmesi kolay denetimleri olsa da oyun, rekabetçi oynama ve yakın dövüşlere dayanan becerilere dayanır.

Android:   İOS: 




3) Modern Strike Online: PRO FPS

Kapak resmiBirinci şahıs nişancı oyunlarını seviyor musun? Özel tim vs terörist savaş oyunu mu arıyorsun? 
Sana güzel haberlerimiz var. Ücretsiz Android çok oyunculu PvP silah oyunlarına yepyeni bir boyut ekliyoruz. Düşük performanslı cihazlarda dahi muhteşem bir görsellik sağlayan bir optimizasyonla geliyoruz. 
Modern Strike Online’ın savaş meydanında en ön safta yerini al! 
Düşmana aman verme – şimdi aksiyon zamanı! 


Android:   İOS:  



4) Bullet Force

Kapak resmiAndroid'de en iyi FPS, silah özelleştirmeleri ve arenaların bir sürü ile çevrimiçi veya çevrimdışı birinci şahıs nişancı oyna. Bullet Force hızlı bir aksiyon 3d shooter oyunu. Şimdi bu nova FPS'yi indirin!

FPS PVP Çok Oyunculu Eylem 

Takım arkadaşlarınızın yanı sıra çeşitli ikonik silahlar (silahlar, tabancalar, AK-47, Saldırı Tüfekler) kullanarak 20 kişilik savaşta savaşın. Bu hayatta kalma oyununda tüm düşmanlarını öldürmek için ateş etmeye hazır olun.


Android:   İOS: 



5) Standoff 2

Kapak resmiEfsanevi "Standoff" dinamik birinci şahıs nişancı ile geri döndü! Yeni haritalar, yeni silah tipleri, yeni oyun modları yaşamak için değil  ölümüne savaşacak teröristlerin ve özel kuvvetlerin yer aldığı bu inanılmaz aksiyon oyununda sizleri bekliyor.


Android:   İOS: 




Hiç yorum yok