Barisozkan

Popüler Oyunlar

GTA 5 Benzeri Mobil Oyunlar

Merhaba arkadaşlar.. Bu yazımızda sizlere benden defalarca istediğiniz ve sürekli mesajlar attığınız konu hakkında bir yazı yazma gereği duydum. Biliyorum ki birçok kişi GTA 5 oyununu mobilden oynamak istiyor. Bu yazımda sizlere GTA 5 e Benzeyen Mobil Oyunları derledim.

Oyunlarımızı indirmek için yapmanız gereken tek şey alt kısımdaki indir butonlarına basmak ve çıkan reklamı sağ köşeden reklamı geç diyerek kapatmak..

Dilerseniz hızlı bir şekilde oyunlarımızı sizlere tanıtayım, ama bundan önce Youtube/MobilMan kanalımıza Abone olup bu yazımıza da yorum yapmayı unutmayın..

En güncel Oyun Haberleri için tıklayın.


1) Vegas Crime


Kapak resmi
Basit kontroller ve öğretici.
Ağır gemide silah (tank ve helikopter) ile askeri araçlar.
Las Vegas sokaklarında suç boğuldu. Şehir hırsızlık, cinayet etrafında, gangsterler uyuşturucu itin.
Hepsini hakim istiyor çaylak hırsızlık vardır. Sadece rüya Korkusuz suç, suç dünyasının üstüne elde etmektir.
Araba çalmak ve diğer haydutlar ve vatandaş koç. Bu çılgınlık hayatta kalmak için yönetmek edeceğiz Eğer silah dükkanında en iyi silah erişim elde edersiniz.

Android:   İOS: 



2) Gangstar New Orleans OpenWorld

Kapak resmi
Açık dünya aksiyon oyunlarının standardını belirleyen oyun, bu kez muhteşem New Orleans şehrinde geri döndü. Yüzlerce araç, inanılmaz bir cephanelik, gümbür gümbür aksiyon ve bu devasa şehri dilediğince keşfetme özgürlüğüyle, gerçek bir gangster olmak için ihtiyacın olan her şey elinde.
HAYAT VE SUÇ DOLU AÇIK DÜNYA!
Fransız Semti'nden gecekondulara ve hatta gizemli bayou bölgesine kadar, New Orleans'in çeşitli semtlerindeki hikaye görevlerinde ateş ederek ilerlemenin keyfini çıkar. Her semt kendine has bir ortama ve aksiyona sahip.


Android:   İOS: 



3) Gangstar Rio: Azizler Şehri

Kapak resmiAlkışlanan Gangstar serisi, cezai olarak eğlenmek için yepyeni bir yer sunmak için Android cihazlara geri döndü! 
Rio de Janeiro'yu keşfetmenin daha iyi bir yolunu asla bulamazsınız! 
RIO'yu GÖR… VE MÜCADELE 
Bir sanal oyunda ilk defa Brezilya'nın Rio de Janeiro kentini keşfedin. Favelalar, ticaret bölgesi, plajlar ve orman dahil 5 farklı mahalleyi keşfedin. 
Ayrıca, Gangstar serisinde ilk kez, tamamen 3D olarak gerçekleştirilen iç mekanları keşfedin.


Android:   İOS: 



4L.A. Crime Stories 2 Mad City Crime

Kapak resmiSize mevcut oyun L.A.'e büyük açık dünya Sen otomobiller, bisikletler, gerçekçi fizik ile sağlanır teknelerin büyük bir araç parkı var
Büyük açık dünya Yapmanız misyonları bir sürü var çünkü bıkmak asla izin verdi. Eğer görevi tamamlamak ve bu parayla böyle casino, taksi parkı, liman ve çok çok daha fazlası gibi bir silah sürü veya araba ve motobikes veya bazı iş satın alabilirsiniz sonra para toplayın!


Android:   İOS: 



5) Vegas Gangsteri

Kapak resmi
Günahlar Şehri'nde tehlikeli derecede eğlenceli, karşı konulamaz derecede zengin ve aksiyon dolu bir yolculuğa çık! 
Rakip çetelerle silahlı çatışmaya girip araba çalarak semt sokaklarında yarışmaktan kumarhanede şansını denemeye kadar Vegas'ın sunduğu her şeyin tadını çıkar!

Android:   İOS: 



3 yorum: