Barisozkan

Popüler Oyunlar

Gangstar Rio: City of Saints Apk İndir – Hileli Mod 1.1.9a

Gangstar Rio: City of Saints Apk İndir – Hileli Mod 1.1.9a, Gangstar Rio: City of Saints Apk İndir, Gangstar Rio: City of Saints Apk Hileli İndir
Gangstar Rio: City of Saints, beğenilen gangstar serisi Rio de Janerio’da geri dönmüştür. Üst düzey grafiklere sahip ve iç ortamları 3B olarak yeniden tasarlanmış olan bu oyunda Rio de Janerio kentini keşfedeceksiniz. Favela, iş bölgesi, plajlar ve ormandan oluşan bölgelerde geçen oyun, 60’tan fazlatamamlanması gereken görev ve çevredeki bir çok rastgele karşınıza çıkacak etkinlik ile size saatlerce başından kalkamayacağınız bir eğlence sunuyor.


Çeşitli silahları çalıp yada satın alıp görevleri tamamlayabilir, sahte politikacıları öldürebilir ve çeşitli teslimatları gerçekleştirebilirsiniz. Araba , uçak, motosiklet gibi araçları kullanıp Rio de Janerio kentinde gezip kuralları siz koyabilirsiniz. Ayrıca karakterinizi çeşitli gömlek, şapka, gözlük gibi ekipmanlarla özelleştirebilirsiniz. Radyoda çalan lisanslı Hip-Hop, Elektronik müziklerle Rio de Jenario kenti sizi bekliyor. Oyunu hileli mod olarak oynamak için verdiğimiz apk ve data dosyalarını indirmeniz yeterli.

 Sürüm: 1.1.9a 
 Boyut: 23 MB
 Gereken Android Sürümü: Cihaza göre değişir



📁 ApkCloud: Gangstar Rio: City of Saints v1.1.9a-MobilMan.apk

Hiç yorum yok