Barisozkan

Popüler Oyunlar

İnternet Üzerinden Para Kazanma 2019 | Link Kısalt Para Kazan


Biliyorum, internetten nasıl para kazanabileceğiniz hakkında bir çok yazı ve makale okudunuz, bunun yanında bir sürüde video izlediniz. Bu konu hakkında da bir çok şey duymuşsunuzdur ama şuan sizlere Skip.az den gerçekten nasıl para kazana bileceğinizi anlatacağım.

Skip.az den para kazanmak aslında basit arkadaşlar. Yapmanız gereken bir topluluk bulmak ve linklerinizi onlara tıklatmak. Peki bu topluluğu nasıl mı bulacaksınız. Dilerseniz hemen onlardan bahsedeyim;

1.Facebook

Evet arkadaşlar facebook gençler tarafından eskisine göre çok kullanılmasa da yaşlılar ve çocuklar tarafından fazlasıyla kullanılmakta. Linklerimizi facebook a koyarak insanların tıklamasını sağlayacak yazılar yazmanız bu seçenek için yeterli.

Dilerseniz bir bayan fake hesabı açabilirsiniz. Bu hesap fake olduğundan yaklaşık 1-2 hafta içerisinde kapanacaktır ama kapanana kadar ekmeğini yersiniz.

2.İnstagram

İnstagram yöntemi de oldukça etkili bir yöntemdir. Bu bölümde de bir fake hesabı açmamız gerekmekte ama paylaşılan şeylerin altına yorum olarak link bırakamayacağımızdan kendi fake hesabımızın biografisine tıklatmak istediğimiz linki koyabilirsiniz.
Ekstradan insanlarla konuşarak da linke tıklamalarını sağlaya bilirsiniz.

3. Twitter

Yukarıda anlattığım yöntemleri bire bir uygulayarak da twitter dan tıklanma başına para kazana bilirsiniz.

4.Youtube

Youtube bu anlattıklarımdan biraz farklı olmakla birlikte emek harcanırsa daha çok para kazandırabilecek bir yöntem. Ben bu yöntem ile para kazanmaktayım. 


Kendi youtube kanalımda oyun indirme videoları çekiyorum ve bu oyunu indirmek isteyenler için açıklma kısmına indirme linki bırakıyorum, oyunu indirmek isteyenler de linke tıkladıklarında bana para geliyor.

5.Web Site

Şuan bulunduğunuz bu web sitemde hem oyun indirme hemde program indirme kategorileri mevcut, bu kategorilerin içerisinde yaklaşık olarak +130 tane yazı var ve bu yazıların hepsinde indirme linkleri yer almakta, insanlar indirmek istediklerinde linklere tıklıyorlar ve para kazanıyorum.


Aslına bakarsanız bu yöntemlerin arasında daha bir sürü sosyal medya uygulamaları ekleye biliriz daha bir çok şey daha söyleye biliriz. Sizlerinde yaptığı yöntemler varsa veya buradaki hangi yöntemi kullanıyorsanız yorumlarda belirtmeyi unutmayın. 😊

Hiç yorum yok