Barisozkan

Popüler Oyunlar

En İyi Ekran Kaydetme Programları

Bu konu ile ilgili bir çok yerden edindiğim bilgiler doğrultusunda ve kendimde kullanmam sonucunda sizlere bu 3 programı önermek istiyorum. Öncelikle Ekran Kaydetme Programları Neler ? En İyi Nasıl Kayıt Yapılır ? gibi sorular soruyorsanız buradaki bilgiler sayesinde kolaylıkla amacınıza ulaşabileceksiniz.

Youtube veya diğer platformlar için video çeken arkadaşlarımızın sıkça sorduğu bu soru karşısında en iyi 3 programı söylemek ve indirme linkleriyle beraber vermek istedim. Birbirinden güzel ve kaliteli olan bu programları umarım sizlerde beğenirsiniz.

1. Bandicam


Video çekme programları arasında en kalitelilerinden biri olan bu program sayesinde bende birçok video çekmiş durumdayım. Full sürümü ücretli olsa da crak yaparak ücretsiz bir şekilde full halde kullana biliyoruz. Sorunsuz ve kaliteli çekimleriyle herkese kendini sevdiren bu programı sizde alt kısımdan indirebilirsiniz.


2. OBS Studio

Hem canlı yayın yapmamıza olanak sağlayan, hemde video çekmemizde bize büyük destek olan bu programla sizlerde kolaylıkla ekran kaydede bileceksiniz. Oldukça talep gören bu programı bende bazı dönemlerde kullandım ve memnun kaldığımı da söyleyebilirim. 


3. Camtasia Studio

Bu program sayesinde bir çok video çeken ve düzenleyen insanın rahatlıkla işlerini yaptığını söylesem yanılmış olmam, hem video çekmemizi sağlayan hemde video düzenlememiz için oluşturulmuş bu program kullanıcıları tarafından fazlasıyla sevilmekte. Benimde genel olarak video düzenlemede kullandığım bu programı buraya tıklayarak nasıl video düzenlendiğini de izleye bilirsiniz.


2 yorum: