Barisozkan

Popüler Oyunlar

Far Cry 2 İndir – Full Türkçe

Far Cry 2 İndir, Far Cry 2 Full İndir, Far Cry 2, Far Cry, Far Cry 2 İndirme, Far Cry 2 Full Türkçe İndir, Far Cry 2 İndir Türkçe

Far Cry 2, tam sürümü 2008 yılında yayınlanmış bir bilgisayar oyunudur. Ubisoft geliştirmiş ve piyasaya sürmüştür. Far Cry 2, hala oldukça ilgi gören bir oyun. Türkçe Yama ile birlikte sizlere sunmak istedik. İlk oyuna dair neredeyse her şey değiştirilmiş ve geliştirilmiş. Yeni karakterleri ve açık dünyaya yakın tarzı ile kullanıcıların gönlünü fethetmişti. Oyunun senaryosundan bahsetmek gerekirse tamamen ütopik bir ülkede geçiyor. Etyopya adındaki Afrika ülkesi iç savaşın eşiğindeki bir ülkede bulacaksınız kendiniz. Far Cry 2 oyununu alternatifler üzerinden indirebilirsiniz.



Oyunumuzu indirebilmek için yapmanız gereken tek şey, alt kısımdan indir butonuna basmak ve çıkan reklamı sağ üst köşeden geç diyerek oyunu indirme kısmına gelmek. Bunun dışında bilgisayarınızın sistem özelliklerinin oyun için yeterli olup olmadığına bakmayı unutmayın.



 İşletim Sistemi: Windows XP veya Windows Vista (64 desteklenir)
 İşlemci: Pentium 4 3.2 Ghz Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+
 Bellek: 1 GB RAM
◼ Ekran Kartı: 256 MB NVidia 6800 veya ATI X1650
◼ Boyut: 2,52 GB


📁 Free.fr: FarCry2-MobilMan.zip
📁 Letsupload: FarCry2-MobilMan.zip
➤📁 Türkçe Yama: : FarCry2-TürkçeYama.rar

1 yorum:

  1. Mobil Man bu sitedeki eksik şey uTorrent indirme olmamasi uTorrent butun oyunlarda inmesi lazim benim google de internetim yavaş ve yavaş iniyor ve bazen error veriyo bu yuzden torrent olmali ve bu siteye 13. Cuma adli oyun da gelmeli AMA TORRENT OLSUN CİDDİYİM SİTENDE COK GUZEL OYUNLAR VAR YUKLEYEMİYORUM BEN TORRENT OLSUN TORENT İNDİRME!!!

    YanıtlaSil