Barisozkan

Popüler Oyunlar

Far Cry 3 İndir – Full


Far Cry 3 İndir, Far Cry 3 Full İndir, Far Cry 3, Far Cry, Far Cry 3 İndirme, Far Cry 3 Full Türkçe İndir, Far Cry 3 İndir Türkçe

Taktik aksiyonu türünde ortaya çıkan oyunlardan olan Far Cry 3, bu kategorideki oyun açığını kapatan başarılı oyunlardan biridir. Beklenenden yaratıcı hikâyesi, bol aksiyonu ve sıradanlıktan uzak maceralı ilerleyişi ile beğeni kazanan Far Cry 3 oyunu Joseph Conrad’ın Karanlığın Yüreği adlı kitabından esinlenerek kurgulanmıştır. Oyun, Dubai’de geçmektedir ve oyunun başkahramanı olan Yüzbaşı Martin, geri dön emirlerine uymayarak, harabe haline gelmiş Dubai’deki yerli halkın işkence edilme iddiasına yönelik durumla baş etmek için yola çıkmıştır. Oyun, bu konu üzerinde ilerler ve kahramanın Dubai’de verdiği güçlü mücadeleyi işlemektedir. Tabii bu durumda oynayıcının başarısı ve ileri görüşlülüğü büyük bir paya sahiptir.



Oyunu oynayanlar kısaca saklan, ateş et ve ilerle sloganın kullanmaktalar. Oldukça heyecanlı zamanlar geçirilen bu oyun başında oyun severler zamanlarının çoğunu harcayabiliyorlar.



 İşletim Sistemi: Windows XP ve üzeri
 İşlemci: Intel Core 2 Duo E6700 2.66 GHz
 Bellek: XP için 2 GB, diğerleri için 4 GB
◼ Ekran Kartı: Nvidia GTX8800 / AMD Radeon HD 2900 512 MB
◼ Boyut: 4,57 GB



📁 MediaFire: FarCry3-MobilMan.zip
📁 Torrent: FarCry3-MobilMan.torrent

3 yorum: