Barisozkan

Popüler Oyunlar

Ücretsiz ve Mobil Uyumlu Blogger Temaları


Bir çok kişinin bu konu hakkında detaylı araştırma yaparak kendi bloğu için en uygun temayı aradığını bilmekteyim, bende bu yüzden bu yazıyı yazma gereği duydum ve sizlere Ücretsiz ve Mobil Uyumlu Blogger Temalarını derledim. Bu 10 Temadan en az 1-2 tanesini beğeneceğinize eminim.

1.Techwise

Teknoloji ve Magazin bloglarında kullanabileceğiniz kullanışlı ve mobil uyumlu bir site. Görsel açıdan harika görünen temamız SEO uyumludur.


2.İori Kyun


Blooger da bulunan nadir film temalarından biridir. Sade ve şık görünümü ile kullanıcıları kendine çekmektedir. Site hızı oldukça yüksek olmakla beraber bu temaya özel yazı içerisinde ne kadar görüntülendiğini gösteren eklentide mevcuttur.



3.Sure Apk


Android oyun ve uygulama paylaşabileceğiniz harika bir tema. Şık görüntüsüyle bloğunuza girenleri memnun edecek ve hızıyla sizi rakiplerinize karşı önde tutacak.


4.Storm

Eşsiz görüntüsüyle harika bir kişisel blog teması. Tek bir sayfada hakkınızdaki herşeyi koyabileceğiniz bir alan, kişisel blog açmayı düşünenlere kesin tavsiyem.



5.Takis

Bir çok amaç için kullanılmakta olan bu site hızı ve şık görüntüsüyle de insanları kendisine çekiyor. Reklam koyma alanları ve SEO uyumuyla bloğunuza renk katacağına eminiz.


6.Fasel News


Haber blogları için harika bir tema olduğunu bilmenizi isterim. Çoğu yazıya erişim sağlayan ve şık görüntüsüyle ilgi toplayan bu temada anasayfada ki kaydırmalı animasyonda oldukça ilgi çekici.




7.Pressmania Red

Derli toplu hoş görüntüsüyle bol tıklanma alacağınız bu temada, anasayfa kısmındaki görünen hoş görseller ve bol içerik ile okurlarınıza maksimum hizmeti sağlayabileceksiniz.




8.Seo Boost


Son derece sade ve düzenli olan bu tema, sizlere bolca görüntülenme sağlayacak. Hızlı kullanımı ve mobil uyumuyla da bloğunuza girenleri memnun edecek.




9.Viralisme

Şuan bulunduğunuz bu siteninde sahip olduğu bu tema, genel olarak onedio tarzı tema olarak bilinmekte. Şuanda test edebileceğiniz gibi sitenin görünümü hızı ve reklam yerleri gayet güzel. Tavsiyede bulunabileceğim temalardan bir tanesi.




10.Sora Games

Bir başka oyun sitemiz olan ytmobilman.com da da kullandığımız bu tema, şık görüntüsü ve resimlerin belirginliği ile çokça talep görmekte. Hızlı ve kullanışlı olan bu tema sayesinde görüntülenmeleriniz iki katına çıkacaktır.





12 yorum:

  1. Merhaba sana bir sorum olacak.Benimde bir web sitem var .com alan adım yok bn minimal colored adlı temayı kullanıyorum.sidebar yani sağ taraftaki yer içerik kısmının altında kalıyor bunu nasıl düzeltirim.site bu: ardaisikk.blogspot.com yardım edersen çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba sora games in temasına nasıl ulaşabilirim şu an zannedersem ücretli elinizde bulunuyormu

    YanıtlaSil
  3. Sitenizdeki download buton efekti kodunu nasıl yaptınız

    YanıtlaSil
  4. merhaba, benim Tekno-Lokum (tekno-lokum.blogspot.com) adlı sitemde alt tarafta yazan Arlina Deising yazısını HTML kısmında kaldırdım. Daha sonra kendi siteme girdiğimde alina desing adlı site açılıyo lütfen yardım edin

    YanıtlaSil
  5. Benim size bir sorum olacaktı benimde bir web sitem var sen en baştaki mobil man yazısını nasıl okadar büyük yazdın cevaplarsan sevinirm

    YanıtlaSil
  6. Meraba Benim Sitem freerobuxwin.blogspot.com adlı ben sadece Mobil Man Teşekür ediyoorum Temaları Çok Sevdim

    YanıtlaSil
  7. Abi wordpress te site kurarken hosting alıyoruz bloggerda neden buna gerek yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger kendi hosting sağlıyor zaten bize

      Sil
    2. Bloger Daha İyi Yani Ama WordPress İçerikleri Daha Çok Çok Güzel Eklentiler Var
      İstediğin Gibi ÖZELLEŞTİRME İmkanı Sağlıyor

      Sil