Barisozkan

Popüler Oyunlar

Assassin’s Creed Unity İndir – Full

Assassin’s Creed Unity, sevilen Assasin’s Creed serisinin 7. oyunu olarak güçlü grafikleriyle ve hikayesi ise bilindik büyük önemli olaylardan olan Fransız devrimini konu olarak karşımıza çıkmaktadır. Geçmiş serilere göre en büyük haritanın yapılmış olduğu Unity, bu özelliği ile de dikkat çekiyor.

Paris’te geçen karanlık ve kanlı olaylarda, Arno isimli bir karakter ile bu hikayeye dahil oluyoruz. İlk başlarda bu olayların arkasındaki karanlık kişileri bulmaya çalışarak ilerlesekte oyunun ileride kısımlarında ise amacımıza, halkın bu mücadelede ihtiyaç duyduğu kişi olduğumuzu anlayıp onlara yardım etmekte dahil oluyor ve bu şekilde görevlerde ilerliyoruz.

Her zamanki gibi Hidden Blade‘e sahibiz ve onu kullanmak yine çok zevkli. Ayrıca 3 farklı geliştirme seçeneğine sahip olduğumuz yetenek ağacında Gizlilik, Dövüş ve Navigasyon seçeneklerinden istediğimizi seçip o konuda ustalaşabiliyoruz. Bunun yanında karakterimiz Arno’nun görsel ve mekanik teçhizatını da değiştirip, karakterimizi özelleştirme imkanına da sahibiz.

Bazı görevlerde çevrimiçi olarak en fazla 3 arkadaşımız ile bu görevleri yapıp Assassin’s Creed’i çevrimiçi diğer arkadaşlarımızla oynayabilmenin keyfini çıkarıyoruz. Tüm bunlar ve daha fazlası Unity’de sizleri bekliyor!


 İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8 / 8.1 (64-bit işletim sistemi gereklidir)
 İşlemci: Intel Core i5-2500K 3.3 GHz veya AMD FX-8350 4.0 GHz 
 Bellek: 6 GB RAM
 Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 680 veya AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)
 Boyut: 34,47 GB


8 yorum:

  1. Eyvallah çok teşekkür ederim bide indirme videsu gelirse daha güzel olur şuan indiriyorum bi sıkıntı çıkmasın

    YanıtlaSil
  2. OMGGG 16 GB RAM LE OYUN EFSANE ULTRA GRAFİKLERDE 60 120 170 FPS ALIYORUM BİDE ABİ Bİ SERİ DAHA GELEBİLİRMİ ASSASİNS CREED DEN

    YanıtlaSil
  3. windows 10 da çalışıermı

    YanıtlaSil
  4. oyun sürümü güncel mi cracklimi ?

    YanıtlaSil
  5. win 10 da çalışıyomu

    YanıtlaSil
  6. windows 10 uyumlu mu ? bunu sormamın sebebi son windows sürümü 10 olduğu için acaba yazma gereksiniminde bulunmamış olabilirler diye.
    ve türkçe yama 1.4 ve 1.5 e uyumlu olduğu için de 1. kaçbu oyun?

    YanıtlaSil