Barisozkan

Popüler Oyunlar

American Truck Simulator İndir – Full PC 1.36.1.18s

American Truck Simulator, SCS Software tarafından geliştirildi ve ünlü tır simülasyonu serisinin Amerika ayağı olarak hayranlarının beğenisine sunuldu. Daha önceden bolca oynadığımız Euro Truck Simulator oyunlarından sıkıdıysanız yepyeni bir deneyim sizler bekliyor. Artık tırlarımız Amerika eyaletlerinde boy gösteriyor ve kültürel adaptasyon da şahane! Yapımcı ekibin dediğine bakacak olursak oyun yollarının gerçekçi olması için Google Maps gibi araçlar kullanılmış.
Kariyerimize ilk olarak ülkenin en
batısından başlıyoruz, California topraklarındayız. Tek değişen bir kıta veya şehir değil, tüm alışkanlıklarımız ve kullandığımız çekici modelleri de tamamen bu ülkeye özgü ve ilk başta alışmamız uzun sürebilir. Ets 2 de kullandığımız o güzel ve hızlı Scania, Mercedes, Volvo, DAF ve Renault gibi çekicileri unutun. Burada tamamen farklı çekici modelleri yer alıyor ve endişelenmeyin, oldukça güçlü Amerikan motorlarına sahip lisanslı araçlar bulunuyor.

Hikayeyse önceki yapımlarla oldukça benzerlik gösteriyor. İlk olarak düşük bir sermayeyle başlayarak kendi aracımız dahi olmadan, kiralık işler alarak sürmeye başlıyoruz. Daha sonraları maddi açıdan biraz güçlendikçe banka kredilerinden yararlanabilir ve kendinize ait çekiciyi satın alarak işler yapabilirsiniz.

Oyunun fizik motorunu ve simülasyon ağırlıklı omurga tabanını Ets 2 den miras alıyoruz. Yine gerçekçi araç ve çevre modellemeleri American Truck Simulator’ı da kendi kategorisinde zirvede tutmayı başaracak detaylarından. İş aldığımız şirketlerde yine bir çok benzersiz dorse bulunuyor. Ancak bu kez yüklerimiz yine Amerika’ya özgü ve daha önce görmediğimiz hacimce ve boyuta oranla daha geniş işlerden de oluşabiliyor.

Oyunu Türkçe olarak verdiğimiz linklerden hemen indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca güncellemelerini ve ek paketlerini geldikçe sizler için paylaşmaya devam edeceğiz. Sayfamızı takip ederek yeni oyun içeriklerini de ilk görenlerden olabilirsiniz. Şimdiden keyifli oyunlar.



 İşletim Sistemi: Windows 7 ve üzeri
 İşlemci: Dual core CPU 2.4 GHz
 Bellek: 4 GB RAM
 Ekran Kartı: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)
▶ Boyut: 2,41 GB


1 yorum: