Barisozkan

Popüler Oyunlar

İnstagram Gizli Hesap Görme - LİLİ Apk İndir

Günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram kullanıcı sayısını her geçen gün arttırıyor. Artan kullanıcı sayısıyla beraber yeni istek ve öneriler her yerde kol geziyor. Instagram gizli hesap görme veya instagram gizli profil görme ve instagram gizlilik hesap görme işlemi de bu isteklerin içerisinde.

Gizli instagram hesabı görme hakkında birçok yerde farklı konularda yazılar mevcut. Sizler sorunsuz bir şekilde instagram gizli hesaba bakma ve instagram gizli profil görme işlemini yapmak istiyorsanız bu yazının sonunda amacınıza ulaşacaksınız.

Instagram gizli hesap görme işlemi için yapmanız gereken ilk şey buraya tıklayarak uygulamayı indirmek. İndirilen uygulamayı güvenli bir şekilde telefonunuza kurduktan sonra instagram üzerinden yeni bir fake hesap oluşturarak bu uygulamaya giriş yapmak. Giriş yaptığınız uygulama içerisinde gizli profilleri görüntüleyin diyerek çıkan arama kısmına istediğiniz kişinin hesap kullanıcı adını yazıyorsunuz.

Instagram gizlilik hesap görme sorunsuz yöntem

Bu işlem %90 lık bir oranla işe yararken bazı durumlarda hesabı göstermeye biliyor, bu detayı söylemeden geçmeyelim. Instagramda kapalı hesapları görme işlemini bu sayede gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

1 yorum: