Barisozkan

Popüler Oyunlar

Whatsapp Plus Son Sürüm İndir - Whatsapp Plus Nasıl İndirilir?

Tüm dünyada kullanıcısı bulunan, fazlasıyla sevilen ve işlevsel olan, neredeyse her telefonda bulunan Whatsapp'ı biliyorsunuzdur. Bu yazımızda sizlere Whatsapp Plus apk ve Whatsapp plus indir ve Whatsapp Plus Özellikleri hakkında bilgi vereceğiz.

Aynı zamanda buradan da tıklayarak Whatsapp plus indir me işlemini gerçekleştire bilirsiniz.

Whatsapp Plus son sürüm indirme, uygulamanın içeriğini daha sade ve kullanışlı hale getirirken gelişmiş özellikleri ile de kullanıcılara kaliteli hizmet sunuyor. Whatsapp Plus bu halini sizlere tanıtmadan ve Whatsapp Plus indirme linkini paylaşmadan kesinlikle bir uyarıda bulunmak zorundayız.

Whatsapp Plus Apk İndir !UYARI!

Whatsapp’ın normal sürümünü silmeden önce konuşmalarınızı kesinlikle yedekleyin ve o şekilde silme işlemini gerçekleştirin. Oluşsacak veri kaybından sorumlu kişi tamamen sizsiniz.

Whatsapp Plus Özellikleri

  • Mavi tık kapatma
  • Yazıyor ifadesini gizleme
  • Okundu işaretini saklama
  • Profilinize bakanları görme
  • Farklı tema seçenekleri
  • Geçmiş kayıtları tutma

Yukarıda listelediğimiz özelliklerin yanı sıra normal Whatsapp uygulamasında resim ve video paylaşımlarında oluşan bazı sorunları, dosya biçimi desteklenemiyor gibi, Plus sürümde bir çok dosya ve video uzantısı desteklenmekle beraber 1 GB kadar büyük boyutlu dosyaları gönderebilirsiniz.

Ayrıca Rabbit Web APK indirmek için de linke tıklayabilirsiniz.

Whatsapp Plus son sürüm indir, anlatımımızdan sonra içerisinde bulunan faydaları ve ayrıcalıkları gören kullanıcılar normal Whatsapp bunları neden kullanmıyor diye soruyor. Bunun nedeni whatsapp.inc firmasının pazarlama ve sürdürülebilirlik teknikleri olduğunu düşünebiliriz.


1 yorum: