Barisozkan

Popüler Oyunlar

Çok Ucuza .Com'lu Web Site Açmak | Mobil Man

.Com'lu Web Site Nasıl Açılır ?



Merhaba Mobil Man takipçilerim. Bugün sizlere .com uzantılı web sitemizi en ucuz yoldan nasıl açabiliriz onu göstereceğim. Öncelikle web sitemiz ilk yıl 14 tl ve sonraki her yıl 65 tl olarak devam edecektir. Eğer başka yazılar okur veya videolar izlerseniz en ucuz yöntemin benim gösterdiğim yöntem olduğunu anlayacaksınız.

Şimdi yapmamız gereken ilk şey 'buraya' tıklayarak ucuza .com uzantısını alacağımız godaddy sitesine gidiyoruz (reklamları geçtikten sonra siteye ulaşacaksınız). Siteye girdikten sonra istediğiniz alan adını başka biri alıp almadığını kontrol etmek amacıyla oluşturmak istediğiniz web sitenin adını giriyorsunuz. Sorgula dedikten sonra eğer dediğiniz isimde web site yoksa sepete gidip alma işlemlerini gerçekleştiriyorsunuz. Yanlız unutmamanız gereken şeylerden biri ödeme işlemlerini gerçekleştirirken ve godaddy e üye olurken sürekli girebileceğiniz mailinizi yazın. 




Bu işlemleri tamamladıktan sonra .com uzantınız alınmış olacaktır. Yapmanız gereken şey şimdi ise Blogger hesabı açmak. Buraya tıklayarak blogger hesabı oluşturuyorsunuz. oluşturduktan sonra ayarlarınızı düzenliyor ve sol üst kısımdan yeni blog yazan yerden kendinize .blogspot.com lu bir adres oluşturuyorsunuz. Örnek: deneme.blogspot.com . Oluşturduktan sonra kendi .com uzantınızı bloggera bağlama işleminiz kalıcak. Bu işlem ise yazarak yapılacak bir işlem değil yani biraz zor olduğundan bu kısmı video izleyerek yapmanız daha mantıklı. Alt kısımdan kendime ait olan videoyu izleyebilirsiniz..




Bu videoyu izledikten sonra halen yapamadığınız yerler varsa alt kısımdan yorumlardan belirtebilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım..

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir..

Hiç yorum yok