Barisozkan

Popüler Oyunlar

Google Adsense'den Düzenli Para Kazanma | İnternetten Para Kazanma

Adsense den Para Kazanma



Merhaba arkadaşlar, şuan bu yazıyı okuyorsanız ve geleceğiniz hakkında bir A planı yapmışsanız, bu anlatacağım yöntem sizin B planınız olabilir. Çünkü insanlar toplamda minimum 12 sene okuyarak  + 4 sene üniversitede mevcut yani genelde 16 sene okuyarak kendi ayakları üstünde durmayı para kazanmayı düşünürler ve bunun için çabalarlar.



Ben şuan sizlere ileride ekstradan bir iş imkanınızın olabileceğini söylüyorum ve bu işi ciddiye alır üzerine düşerseniz eğer B planı olarak gördüğümüz bu iş imkanı hayatınızın odak noktası bile olabilir. Peki bu Adsense den nasıl para kazana biliriz biraz ondan bahsedeyim.





Adsense in mantığı şudur arkadaşlar. Bir kişinin web sitesi içerik bakımından iyiyse, özgünse ve görüntülenmeleri yüksekse sizlere reklam verir. Ve bu reklamlar üzerinden hem kendi hemde bizler para kazanırız. 

Çoğunuzun aklında şu sorular olduğuna eminim. Web Site Nasıl Açabilirim ? Web Siteyi Kaç Paraya Açabilirim ? Bu İşten Ciddi Paralar Gerçekten Kazana Bilirmiyim ? Adsense Nasıl Başvurabilirim ? vb. Peki ben sizlere bunların hepsinin düzenli bir çalışmayla ve birikimimiz olmadan yapabiliriz desem :) Evet yanlış duymadınız birikimimiz olmadan başaracağız bu işi. Nasıl mı ? 



Anlatacağım şeyleri çok dikkatli dinlemenizi istiyorum ve buradan yazılı olarak sayfalarca yazmam gerektiğini de biliyorum, o yüzden sizler için görüntülü anlatmaya karar verdim. Adsense den düzenli para kazanma formülünü sizler için 8 video da topladım. Alt kısımdan teker teker izleye bilir ve paralarınızı 1 ay içerisinde kazana bilirsiniz. 

1.Video Konu : Google Adsense'den Düzenli Para Kazanma | İnternetten Para Kazanma


Bu konu hakkındaki diğer yazıları ve videoları izlemek için:

2. Yazı Linki : Tıklayın
3. Yazı Linki : Tıklayın 
4. Yazı Linki : Tıklayın
5. Yazı Linki : Tıklayın
6. Yazı Linki : Tıklayın
7. Yazı Linki : Tıklayın
8. Yazı Linki : Tıklayın

Hiç yorum yok