Barisozkan

Popüler Oyunlar

Dream League Soccer 2019 Apk İndir – Sınırsız Altın Hileli

















Merhaba Mobil Man takipçilerim. Bu yazımızda sizlere Dream League Soccer 2019 oyununu Hileli bir şekilde nasıl indirebiliriz onu gösterdim. Umarım sorunsuz bir şekilde oyunumuzu indirip kurabilirsiniz.

Oyunumuzu indirmek için yapmamız gereken bir kaç işlem mevcut, bu işlemleri doğru bir şekilde gerçekleştirirseniz sorunsuz bir şekilde oyunumuzu hileli oynayabileceksiniz.

Öncelikle Alt kısımdaki indir butonlarından oyunumuzu indireceğiz. Ama kurulum için farklı yöntemler mevcut. Dikkatlice Kurulum kısımını okuyarak oyunumuzu kurmaya başlayınız.

KURULUMU

BİLGİLENDİRME : oyunu daha önceden oynamışsanız ve kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız, oyunu silmeden yeni apk dosyasını kurun ve android/obb içindeki klasörü değiştirin.
Dream League Soccer 2019 v6.02 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.firsttouchgames.dls3” ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Dream League Soccer 2019 6.02 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.
UYARI : oyundaki hile minimum 4 farklı cihazda test edilmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır. Hile çalışmaz ise cihazınıza ait bir durumdan dolayı kaynaklamaktadır.
Not: SD Data dosyasını indirdikten sonra rardan çıkarma işlemlerini ve android/obb klasörüne atma kısmını yapmak için..
 👉BURADAKİ👈 UYGULAMAYI İNDİRMENİZİ TAVSİYE EDİYORUZ..












Dream League Soccer 2019 v6.02 SD DATA : İndir
Dream League Soccer 2019 6.02 MOD APK : İndir
Bilgilendirme 1 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-Mobil Man.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar. 

Bilgilendirme 2: Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Hiç yorum yok