Barisozkan

Popüler Oyunlar

İnternet Üzerinden Para Kazanma | Wowapp nedir nasıl kullanılır ?

Wowapp ile Para Kazan


Merhaba mobil man takipçileri bu yazımda sizlere internet üzerinden para kazanma yolları arasında belkide en sevdiklerimin başında gelen wowapp i anlatmak istiyorum. İnternetten para kazanma işine kendinizi cidden verdiyseniz ve azda olsa insanlara ulaşabileceğinizi düşünüyorsanız bu yazı size çok iyi gelecek.

Öncelikle yapmanız gereken şey hala wowapp e üye olmadıysanız buraya tıklayarak benim referansımla üye olmak. Neden mi ben ? Çünkü 700 ü aşkın benim referansımla kayıt olan üye bulunmakta ve kendime ait yardımlaşma grubumuzda hali hazırda mevcut.



Wowapp e referansımla üye olduktan sonra geriye sadece para kazanmak kalıyor. Peki bunu nasıl mı yapıcaksınız. Bu yazıyı sonuna kadar okursanız sizlerde memnun olucağınız miktarlarda paralar kazana biliceksiniz.

İsterseniz sizlere wowapp den nasıl para kazana bilirsiniz biraz onlardan bahsedeyim.

1-Sohbet etmek: 

Sizler zaten bunu hergün yapmaktasınız, arkadaşlarınızla whatsapp tan sms ten instagramdan veya twitterden bu eylemi gerçekleştirmektesiniz. Peki neden wowapp ten sohbet ederek para kazanmayasınız. Arkadaşlarınızı wowappe davet ederek veya wowapp den arkadaş edinerek sohbet edebilir, para kazana bilirsiniz. (Sohbet ten gelicek olan paralar 1 gün içerisinde hesabınıza yansır)

2-Haber Okumak:

Her gün onlarca haber okuyup bilgi sahibi olmaktayız ama istediğimiz haber sayfalarını bulana kadar da canımız çıkmakta. Wowapp de hem kendi belirlediğiniz haber sayfalarının haberlerini okuyun hemde para kazanın.(Haber okumadan gelecek olan paralar 1 gün içerisinde hesabınıza yansır.)

3-Alışveriş Yapmak:

Bu kısımdanda para kazanmak oldukça basit belirli ve ünlü internet sitelerinden alışveriş yaparak para kazanmaktasınız. Gaye kullanışlı ve mantıklı.



4-Oyun Oynamak:

Bu para kazanma yöntemini de çok seveceğinize eminim. Dilediğiniz zaman dilediğiniz oyunu oynayarak makul miktarlarda para kazana bilmektesiniz. Oyun çeşitliliğinin olması size daha keyifli vakit geçirtecektir.(Oyun oynamak dan gelecek olan paralar 1 gün içerisinde hesabınıza yansır.)


5-Arama Yapmak:

Her gün dakikalarca bazen saatlerce arkadaşlarınızla sevgilinizle veya ailenizle telefondan konuşmaktasınız. Bu konuşma işlemini wowapp ten yaparak , konuştuğunuz kadar parada kazana bilirsiniz.


6-Smart Slide:

En basiti aslında bu :) bu kısmı aktif hale getirdikten sonra telefonunuzu her açtığınızda karşınıza reklam çıkacak ve bu reklamı kolay bir şekilde geçebileceksiniz, sonrasında paranızı alıcaksınız. (Smart Slide den gelecek olan paralar 1 gün içerisinde hesabınıza yansır.)


7-Video İzle:

Her yarım saatte bir gelen wowapp videolarını izleyerek az ama sürekli para kazana bilmektesiniz. Buradan gelecek olan paralar hesabınıza hemen yansımaktadır.

8-Fyber:

Bu bölümde uygulma ve oyunlar bulunmakta bu uygulama ve oyunların üzerinde yazılı olan görevleri tamamen gerçekleştirdikten sonra paranız hesabınıza yansıycaktır.



9-Anket Doldurmak:

En çok kazandıran yöntemlerden biride anket doldurmaktır. Belli bi zaman aralığı bulunmadan bizlere anket yapılmaktadır ve karşılığında güzel paralar verilmektedir. Tek yapmanız gereken şey anketi yakalaya bilmek.

Para kazanma seçeneklerimiz bu şekilde gayet bol ve güzel umarım anlayabilmişsinizdir.

Para Çekme:

Para çekme işlemlerimizi hesabınızı açtıktan 60 gün sonra gerçekleştire bilmektesiniz. İnsanlar bunu duyunca genelde çok fazla bir süre olarak düşünüyor ama hiçte öyle değil. Paranızı biriktirip çekmek için gayet yeterli bir süre.


Para Çekme Seçenekleri:

Paramızı nasıl çekebiliriz hangi seçenekler mevcut dediğinizi duyar gibiyim. Wowapp in sayfasında bunlar ayrıntılı bir şekilde mevcut ama sizlere bir kaç seçenek söyleye bilirim. Paypal , Banka kartı , Kredi kartı vb. seçenekler mevcut.


Herhangi bir sorunuz olursa bana alt kısımdan yorum yaparak ulaşa bilirsiniz. Uygulamayı beğenip beğenmediğinizi belirtebilirsiniz.

Görsel olarak anlatımımızda alt kısımda mevcuttur, İyi seyirler bol kazançlar dilerim.




2. VİDEOM

2 yorum:

  1. Benim 60 günüm yarın olucaq bana bildiriş gelecekmi ki paranı çek.

    YanıtlaSil