Barisozkan

Popüler Oyunlar

İnternetten Para Kazanmak | Web Site Açma ve Para Kazanma

İnternetten Para Kazanma Yolları

Merhaba bugün sizlere internet üzerinden nasıl para kazana bilirsiniz onu anlatıcam. Öncelikle internette bir çok uygulamalar siteler mevcuttur ama ben bu sitelerin hepsine olmasada bir çoğuna baktım. Anket dolduran mı dersiniz, oyun oynatanmı veya video izleten. Hepsinde belli miktarda zorluklar var ve tabiki her iş zordur ama aralarındaki en kolay işin bu olduğuna karar verdim ve bende bu işe giriştim.

Sizlere bir soru sormak istiyorum. Ciddi anlamda para kazanmak istiyormusunuz? Sorumun cevabı evet mi ? bence evet. Ozaman şunları düşünmenizi istiyorum günde kaç saat oyun oynuyorsunuz veya video izliyorsunuz veya sosyal medyada takılıyorsunuz. Bunları boş iş diye sayarsak ortalama günde 3-4 saat boş işlerle uğraşmaktasınız (tabi bende :d). Bu boş işlere 2 saat ayırıp 1-2 saatte para kazanmak için vakit ayıramazmısınız peki ? :)



Bence bunu başara bilirsiniz. Benim sizlerden hiçbir farkım yok merak etmeyin. Öncelikle bu işe cidden girişmek istiyormusunuz kendinize bunu sorun ve cevabınız net bir şekilde evet ise şimdi sizlere nasıl para kazana biliriz bunu anlatmaya geçeyim.

İlk olarak yapmanız gereken şey bir web site açmak. Ben o kadar parayı nerden bulabilirim ki ? Benim çok fazla verebilecek param yok ki diyen arkadaşlar için saçma sapan herhangi bir video izlememelerini ve ilk yıl sadece 12 tl olan ve 2. yıl 60 tl olucak bir web site açabileceklerini söylemek istiyorum. Evet şuan bulunduğunuz web site tam tamına 12 tl :) Güzel mi sizce ? Yorumlarda belirte bilirsiniz.

Web siteyi açmak için Buraya tıklayıp benim nasıl açabileceğinizi anlattığım videoma gidebilirsiniz.
Varsayıyorum ki web sitenizi oluşturdunuz sıra geldi para kazanma işlemine. Bu dediğim şeyleri yaparsanız şuan web sitemde gördüğünüz reklamları sizlerde alabilirsiniz. Öncelikle 2-3 hafta yani 14-20 gün boyunca hergün web sitenize içerik paylaşmalısınız ve bu günlerin sonunda sitenizde toplam 20 den fazla içerik olmak zorunda. Kesinlikle 20 tane içeriği aynı gün paylaşmayın bu içerikleri hergün 2-3 tane paylaşarak devam ettirin.


Sonrasında ise web sitenize girişlerinde arttığına kanaat getirdiğinizde adsense başvuru yapabilirsiniz. Burada da önemli bir mevzu var, adsense başvurduğunuz gmail hesabınızın yaşı en az 18 olmak zorunda bunu göz ardı etmeyin. Adsense başvuru işlemi bitince yaklaşık 3 gün sonunda sizin işleminizi onaylıycaklardır ve artık reklam ekleye bileceksiniz web sitenize tıpkı alt kısımda gördüğünüz gibi. ( Bu arada reklamlara tıklayarak bana destek olabilirsiniz :d )

Reklamları web sitenize ekleyince paranız otamatik bir şekilde hesabınıza yavaş yavaş eklenecektir. Bu süre zarfında sizlere tavsiyem bir lik kısaltma sitesine üye olun ve link kısaltarak yazılarınızın arasına yapıştırın. Örenek vericek olursak --> Buraya tıklayın. Tıkladıktan sonra çıkan reklamı görmüşsünüzdür o şekilde reklamlar çıkmakta ve sizler para kazanmaktasınız tıklanma başına. Şuan tarih 16.09.2018 bu tarihe kadat link tl uygulamasından tam 50 tl çekmiş bulunmaktayım gayet güvenilir bir sitedir tavsiye ederim.


Evet arkadaşlar alt kısımda ki videomda da gösterdim burada da bahsedeyim. Ben bir üniversite öğrencisiyim ve çoğunuzda öğrencisinizdir. Bu iki dediğim şekilde Adsens ve Link tl .Günlük adsense den ortalama 2 tl kazanmaktayım. Link tl den ise 1.50 tl. Tabiki bu bu tarihte ilerleyen zamanlarda paralarım kesinlikle artıcaktır. Yani günlük 3.50 tl kazanmaktayım, bunu aya vurursak 30x3.50 = 105 tl . Bence şimdilik bu para gayet iyi ilerleyen zamanlarda aylık hedefim 300 tl :)

Evet umarım sizlere faydalı olabilmişimdir bir şeyler aklınızda canlana bilmiştir ve bu verdiğim fikir hoşunuza gitmiştir. Sizlerinde para kazandığı yollar varsa yorum yapabilir benle ve okuyucularla paylaşa bilirsiniz. Youtube kanalımada bakmayı unutmayın..





Hiç yorum yok