Barisozkan

Popüler Oyunlar

Pubg Benzeri Mobil Oyunlar - Hayatta Kalma Oyunları 2019 | En İyi Mobil Oyunlar



Merhaba arkadaşlar.. Bu yazımızda sizlere benden defalarca istediğiniz ve sürekli mesajlar attığınız konu hakkında bir yazı yazma gereği duydum. Biliyorum ki herkes gündemde olan PUBG MOBILE oyununu oynamak istiyor ama maalesef ya telefonlarının sürümü yetmiyor ya da telefonları aşırı kastığından dolayı oyunu oynayamıyorlar. Bu yazımda sizlere Pubg Benzeri Mobil Oyunları derledim.

Hayatta Kalma Oyunlarını sevdiğinizi bildiğimden ve Pubg Mobile'a benzemelerinden dolayı bu 5 oyunu sizlerin huzuruna sunuyorum..

Oyunlarımızı indirmek için yapmanız gereken tek şey alt kısımdaki indir butonlarına basmak ve çıkan reklamı sağ köşeden reklamı geç diyerek kapatmak..

Dilerseniz hızlı bir şekilde oyunlarımızı sizlere tanıtayım, ama bundan önce Youtube/MobilMan kanalımıza Abone olup bu yazımıza da yorum yapmayı unutmayın..

1) RULES OF SURVIVAL

Kapak resmiÖlümcül bir destan ölçeğine yükseltilmiş olan yeni RULES SURVIVAL arenaya hoş geldiniz! Bu dünya çapında 230 milyondan fazla kişi tarafından oynanan bir Battle Royale oyunu.
300 oyuncunun çok çeşitli arazilerde savaşmasına izin veren, 8x8 km'lik yeni bir haritayı size sunabilir miyiz? Sadece bir kişi hayatta kalacak!


Dikkat et, güvenli bölgeniz küçülüyor! Öyleyse dağınık silahları toplayın, dişlere tutun ve taktiklerini başkaları gibi kullanmayın.
Alarm !!! Bu sadece herhangi bir hayatta kalma oyunu değildir. SURVIVAL KURALLARINI yeniden yazacaksınız!


Android:   İOS: 

2) Garena Free Fire - Kış Diyarı

Kapak resmiFree Fire, mobil platformda oynanan en iyi hayatta kalma savaş oyunudur. Her 10-dakikalık maç oyuncuyu, hayatta kalmaya çalışan diğer 49 kişiyle aynı ıssız adaya atar. Oyuncular başlangıç noktalarını paraşütleriyle seçebilir ve güvenli nokta içerisinde hayatta kalmayı hedefler. Uçsuz bucaksız bu haritada araçları kullan, siper al veya otların altına girerek bir kamuflaj ustası ol. Diğerlerini tongaya düşür, ele ve hayatta kal!


Kış sezonunu yeni Kış Diyarı güncellememiz ile kutlamaya başla! Bu versiyonda kış temalı arayüzümüzü, yeni kıyafetleri ve özel oyun modumuza göz atmayı unutma. Bugün Free Fire - Kış Diyarı'na katıl ve kış ruhunu hemen yakala!

Android:   İOS: 

3)PIXEL'S UNKNOWN BATTLE GROUND

Kapak resmi
Eğer askeri bloklu piksel oyunları sever misiniz? Blok kentte kıyamet sonrası çılgın piksel savaş arenada hayatta çalışın! düşmanları öldürmek, iyi yağma bulmak, ölü adada hayatta kalma helikopterden atlama. ANCAK küçülmesi bölgenin korkma, bu önemli hasara yapar! AK piksel tabancası, smg, çoklu-varil ve diğer silahlarla vur. SON yalnız kurtulan BE!
Kendi piksel blok hikaye olun. Bizim 3D atıcı deathmatch sonu için savaşın!

Sen bizim piksel oyunlarda bir dakika içinde ölebilir, ölmek 7 gün gerek yok! yeryüzünde senin son günü olabilir çünkü çok hızlı hareket eder çok dikkatli bir şekilde ölü bölge olmak ve kolayca yiyebilirsiniz.


Android:   İOS: 

4)Survival Squad

Kapak resmiEğer tarifsiz heyecanını size tüm pompalanan-up alır o istemek musunuz? Sonra Survival Squad size göre!

Sunucunuzda binlercesi katılın ve üzerinde diğer oyuncular kazanmak için denemek ada-bu kadar basit.

Hiçbir haksız mekaniği, hiçbir rastgele çizer. güvenebileceğiniz Tüm beceri ve soğuk olduğunu!

Şimdi, daha iyi macera için hazır olsun. Sonuncusu ayakta sadece seni olabilir!

Android:   İOS: 

5)Creative Destruction
Kapak resmiCreative Destruction, sandbox işçiliği ve Battle Royale'ı hafif, karikatür sanatı tarzı ile besleyen bir sandbox hayatta kalma mobil oyunudur.
Oyuncular 16.000.000 metrekarelik geniş çaplı bir savaş alanında paraşütle atlayacak ve 13 ilginç nokta keşfedilmeyi bekliyor.
Bu sanal dünyada, bu dünyadaki tüm öğeler inşa edilebilir veya sökülebilir. Kaşifler, görünüşte bir şeyleri sökmek ve yenilikçi bir atölye sistemi aracılığıyla bastiyonlar oluşturmak için Destructor adlı gizli bir silah kullanabilir.
Parmaklarınızın ucunda çeşitli silahlar var. Eşsiz silahlar topla, kar fırtınasına karşı yarış ve ölümüne savaş!
En iyisini yap, gerisini kır! Gelin, harikalar diyarında bir şut çek ve vur gişesine katıl!


Android:   İOS: 

Hiç yorum yok